PLC Programmør

Højt specialiserede procesanlæg

Virksomheden leverer højt specialiseret procesudstyr på et afgrænset nicheområde og er her den primære leverandør world wide. Organisationen har et højt kompetenceniveau indenfor denne type procesudstyr.

En strategisk beslutning om gradvist at transformere forretningen over mod udvikling af grøn procesteknologi – og dermed blive en aktiv spiller i den grønne omstilling – er virksomhedens næste step.


Programmering og projektdeltagelse  

Som PLC programmør får du en central rolle i virksomhedens projektafdeling.

Omdrejningspunktet for dit arbejde bliver programmering af PLC, HMI og SCADA programmer, både til styring af virksomhedens procesanlæg indenfor den nuværende hovedforretning – og efterhånden som det nye forretningsområde bygges op, til anlæg udviklet til grøn procesteknologi.

Virksomheden er en højt specialiseret projektvirksomhed, hvor alle medarbejdere er nøglepersoner. Skønt medarbejderne er specialister indenfor hvert sit felt, vil du opleve, at alle i udtalt grad har indsigt i mange processer i virksomheden, og du kan derfor også se frem til alsidige opgaver, hvor du vil tage aktiv del i hele projektgennemførelsen – fra specifikation, over programmering og samarbejde med tavlebyggere, til at tage aktiv del i den endelige commissionering hos kunden.

Du får her en stor mulighed for at være med i udviklingen af et helt nyt forretningsområde, hvor du sammen med dine kolleger, konsulenter og underleverandører skal udvikle nye kompetencer og løsninger.


Erfaring med at udvikle styringer til avanceret procesudstyr

Du har allerede nogle års erfaring fra en projektvirksomhed eller som konsulent, hvor du har udviklet PLC løsninger til styring af avanceret procesudstyr. Uddannelsesmæssigt har du en baggrund som automationsteknolog, stærkstrømstekniker, el-installatør, ingeniør eller lignende. Det er en forudsætning, at du har solid erfaring med programmering af Siemens PLC-systemer. Kendskab til SCADA-systemer som WinCC, Wonderware og iFIX er særdeles relevant. Har du desuden arbejdet med Allen Bradley PLC/SCADA-systemer, er det et ekstra plus.

Da der forestår et stort udviklingsarbejde, hvor alle skal tilegne sig ny viden, lægger virksomheden stor vægt på, at du ser værdien i at arbejde sammen som et team, hvor I udnytter hinandens viden og erfaring.

Du trives med at arbejde sammen med forskellige nationaliteter, og du har personlige forhold hvor rejseaktivitet i et vist omfang ikke er en hindring for, at du og dine omgivelser trives. Virksomhedens koncernsprog er engelsk.

Med henblik på at blive en aktiv del af projektteamet – og en nøglespiller i opbygningen af det nye forretningsområde – vil det være en fordel hvis du bor eller er villig til at tage bopæl i almindelig køreafstand fra Trekantområdet.


Bæredygtig energioptimering som forretningsgrundlag

Som PLC Programmør hos virksomheden bliver du en del af en organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor der gøres en indsats for at sikre det gode samarbejde og arbejdsglæde. Du vil opleve et stærkt kollegaskab og en fri tone på tværs af afdelinger, fagligheder og niveauer i virksomheden.

I stillingen vil du få mulighed for at udvikle dine kompetencer sammen med meget dygtige kolleger, samtidig med at du vil bibringe virksomheden ny viden. Sammen vil I over de kommende år skabe et nyt forretningsben, som vil bringe virksomheden over i en ny fase, hvor bæredygtighed og energioptimering bliver de centrale elementer.

Kontakt PeopleLinks konsulent Jesper Nielsen på +45 2448 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: TrekantsområdetVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk