Search & Selection Konsulent

Med ambitioner om partnerskab i succesfuldt konsulenthus

Du opbygger stærke kunderelationer, leverer i en solid proces og lærer undervejs

PeopleLink har en bred vifte af interessante og professionelle kunder, der bruger vores assistance, når de skal finde og ansætte den næste nøglemedarbejder – direktør, leder eller specialist. Du bidrager til at udbygge vores kundeplatform og udvikle stærke kunderelationer sideløbende med, at du leverer i rollen som Search & Selection Konsulent.

Vi har vores egne professionelle koncepter og processer, som du bliver oplært i sideløbende med, at du er opsøgende i forhold til nye potentielle kunder. Du opbygger og udvikler over tid relationer til direktører, funktionschefer og HR-professionelle. PeopleLink har et stærkt og anerkendt brand, der hjælper dig på vej, og måske du selv har et netværk, du kan bringe i spil.

Dit oplæringsforløb veksler mellem interne og eksterne kurser/certificeringer og on-the-job-træning, der er tilpasset dit faglige udgangspunkt, ligesom der er evaluering og feedback undervejs. Samtidig bidrager du til PeopleLinks videre udvikling med din indsigt og erfaring.

Som Search & Selection Konsulent hos os kombinerer du en stærk faglig ambition i proces og leverance med den kommercielle dagsorden. Vi har internt et tæt samarbejde i gennemførelsen af processerne, hvor du arbejder sammen med vores dygtige projektkoordinator og researcherkonsulenter.  


Vores forventninger til dig

Har du et godt hoved, er du nysgerrig på forretning og god til menneskelige relationer? Har du ambitioner og lyst til at tage ansvar og skabe resultater, så har du de vigtigste forudsætninger på plads.

Dit afsæt er formentlig en kandidatuddannelse inden for f.eks. HR, strategi, afsætning, organisation, psykologi eller en anden relevant baggrund. Har du allerede erfaringen fra branchen er det en fordel, men ikke en betingelse - så længe du har vist, at dine resultater har skabt fremdrift i din karriere, og du forsat har lyst og vilje til at lære og udvikle dig. Vigtigt er det, at du kan vinde kundernes tillid og dermed har evnen til at opbygge stærke kunderelationer.

Som kollega kombinerer du evnen til at være en god teamplayer med selvstændig opgaveløsning, og du bidrager gerne til et godt fællesskab med energi, godt humør og videndeling.

Du bor centralt i forhold til Vejle og/eller Odense, du har kørekort, egen bil og begår dig på engelsk.


Ambitioner om at blive partner i en succesfuld konsulentvirksomhed?

Du får en enestående mulighed for at komme til at samarbejde med kompetente kolleger, der er parate til at dele erfaringer og sætte fokus på din læring og udvikling. Du bliver en del af en succesfuld konsulentvirksomhed, der er i fortsat udvikling, hvor du aktivt er med til at påvirke retningen.

Du får bred indsigt i og forståelse for spændende virksomheder på tværs af brancher, der også giver dig mulighed for at opbygge et værdifuldt netværk. Et netværk der sammen med dine ambitioner og lyst til faglig udvikling danner grobund for at blive partner i løbet af en periode på 2 – 5 år. Vi ser det som en gensidig investering – gør du?

Vil du høre mere, så kontakt partner Lene Mølholm på 42363975 for mere information. Vi ser frem til at høre fra dig, så send dit CV med en kort motivation for stillingen via ’Søg Stillingen’.Geografi: Fyn og Jylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense/VejleVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk