Forhandlerkonsulent, Danmark

Key Account Manager om 2 år

Du opnår dine salgsmål ved at understøtte forhandlernes succes

Som en afgørende del af strategien mod 2025 skal du sammen med dine dygtige kollegaer skabe et øget aktivitetsniveau og vækst hos nuværende og nye forhandlere i Danmark. Udover at arbejde med at udbygge relationen til indkøbere og produktchefer hos forhandlerne, skal du især have fokus på at etablere og udvikle relationer til forhandlernes salgsorganisation. Målet er, at du deler viden om produkter og understøtter forhandlerne med gode løsninger, sambesøg, de rigtige priser og gennem fælles indsats får ordren i hus.

Du starter med at overtage det løbende samarbejde med Blikas nuværende forhandlere, hvor du sælger værksteds- og garderobeprodukter til grossister og indkøbskæder i industrien og autobranchen. Du arbejder både med hovedkontoret, sælgere og kædebutikker. I takt med at du kommer ind i jobbet udvikler dit ansvarsområde sig til, at du i højere grad også fokuserer på at etablere nye forhandlere.

Din hverdag kommer til at bestå af konsulentarbejde og opgaver afledt af strategien - hvor du også internt bidrager til udvikling af f.eks. nye salgsværktøjer, træningsprogrammer, kampagner mv. Dine hovedopgaver er, at:

  • Etablere kontakter og udvikle relationer til indkøbere, produktchefer, sælgere, account managers mv.

  • Indsalg af nye koncepter, produkttræning, gennemførelse af salgsaktiviteter efter årsplan mv.

  • Assistere forhandlernes sælgere, udarbejde tilbud og forhandle samarbejdsaftaler

  • Deltage i opstarts- og afleveringsmøder ved konkrete projekter

Du kommer til at opbygge indgående kendskab til produkterne, både i forbindelse med produkttræning, ved afleveringsforretning og evt. reklamationer. Du kan trække på dine kollegaer i forhold til produktindsigt, når din egen viden slipper op, og du har erfarne kollegaer i salg og kundeservice til din backup.

I takt med at du skaber resultater overtager du løbende det kommercielle ansvar med bl.a. årsforhandlinger for først de mindre og derefter udvalgte større forhandlere med henblik på, at du er Key Account Manager om 2 år. Du har undervejs et tæt samarbejde med Salgschefen, der også er din chef, der løbende giver dig indsigt og viden til at håndtere opgaverne.


Energisk og struktureret konsulent, sælger eller? -  Med ambition om mere

Kommer du med god energi, er du drevet af at skabe resultater, og kan du etablere og udvikle relationer, så, er Blika parat til at klæde dig på i rollen som forhandlerkonsulent og videre som Key Account Manager. Arbejder du målrettet, er velforberedt og dokumenterer dine aktiviteter i CRM-system eller lignende, falder du godt inde i salgsafdelingens arbejdsrytme.

Vi forestiller os, at du som fundament i dag er en aktiv og ambitiøs Konsulent, Sælger, Account Manager eller tilsvarende. Formentlig har du erfaring med salg gennem forhandlere og har en god teknisk forståelse.

Du bor så det er naturligt for dig at arbejde på kontoret i Esbjerg, når du ikke er på landevejen. Stillingen er nyoprettet, det er derfor vigtigt at du har energi og lyst til at være med til at forme den. Det falder dig derfor naturligt at tage initiativ og samarbejde med dine kollegaer.


Kom med på vækstrejsen i en velkonsolideret virksomhed med holdbare produkter

Du får mulighed for at komme med fra starten på vækstrejsen, og du bidrager i høj grad selv undervejs. Hertil kommer at du kan realisere dine karriereambitioner i en velkonsolideret virksomhed med et stærkt produktbrand. Du får dygtige og engagerede kollegaer, der alle arbejder efter samme mål. Hertil kommer en hverdag, hvor du er tæt på beslutningerne og får en hverdag med kommercielle aktiviteter, hvor du er med fra planlægning til at høste resultaterne.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 42363975 for yderligere oplysninger, eller send os en kort ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Sydjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: EsbjergVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk