Senior Site Supervisor

Mange forskellige typer og størrelser af procesanlæg

Selvstændigt ansvar, mandskabsledelse og problemløsninger

Som Senior Site Supervisor er du Haarslevs repræsentant og ambassadør på pladsen uanset projektets størrelse og tekniske kompleksitet. Du kan derfor se frem til at dit ansvar og dine opgaver ændrer sig fra projekt til projekt. Opgaverne aftaler du med projektlederen, og du koordinerer med kunden, så de kan gennemføres.

Du får ansvar for både turnkey projekter på flere måneders varighed og mindre projekter, der er færdiggjort på en enkelt rejse, ligesom du er afsted selv eller sammen med kolleger. Dermed er behovet for mandskabsledelse og for, at du selv er hands-on også varierende. Dine hovedopgaver er, at:

  • Planlægge, koordinere og problemløse på site samt lede egne og eksterne medarbejdere

  • Gennemføre installationsopgaver, test og opstart af anlæg

  • Hands-on, indkøring og operatørtræning

  • Sikre at alt arbejde bliver udført sikkerhedsmæssigt korrekt herunder løbede udfærdigelse af HSE-dokumenter

  • Udarbejde rapporter om fremdrift og udfordringer samt statusrapport til projektlederen

Du får en solid indføring i anlæggene, som du kommer til at arbejde med alle aspekter af: mekanisk, el-teknisk, automation og selve processen.

Med reference til Service Manageren bliver du en del af et engageret og fagligt stærkt team på 17 kolleger. Du får ca. 200 årlige rejsedage, og du kommer hjem i perioder i løbet af de større projekter.
 

Relevant erfaring med procesanlæg i en international projektvirksomhed

Vigtigst er det, at du trives i en hverdag, med ansvar, ledelse, problemløsning og hands-on opgaver, når det er påkrævet. Din erfaring med opstart, reparation eller vedligehold af procesanlæg i en international projektvirksomhed f.eks. fra en lignende stilling som supervisor, site manager, commissioning manager eller maskinmester, giver dig gode forudsætninger.

Kombinerer du en håndværksmæssig baggrund med en maskinmester uddannelse eller har du på anden vis opbygget en tilsvarende teknisk indsigt og overblik, er det en klar fordel.

Du er god til at planlægge og kan samtidig være fleksibel, når planerne ændres. Du er vedholdende, robust og bliver ikke slået ud af modgang fra kunden eller projektet, ligesom du er god til at balancere den professionelle og sociale kontakt med kunder, montører og operatører. 

Du har gode engelskkundskaber i både skrift og tale, er rejsevant og kan tage ansvar for egen sikkerhed.


Løsningsorienteret bagland, ordnede forhold og et fagligt stærkt team

Du bliver en del af et fagligt team med et stærkt sammenhold, hvor du får ånden fra den mindre virksomhed med hurtige løsningsorienterede beslutninger kombineret med styrken i den store organisation med ordnede forhold og ikke mindst mulighed for at supportere dig, når du er on-site.

Hertil kommer et selvstændigt job med masser af udfordringer. Fra dag ét træder du ind i et internationalt arbejdsmiljø i en virksomhed, der har en markedsledende position indenfor sin industri. En position som fortsat udbygges.

Når du ikke er på opgaver, holder du fri – din årlige arbejdstid matcher derfor en fuldtidsstilling. Er du det rigtige match er bopæl ikke afgørende, men du skal være indstillet på at tage nogle arbejdsdage fra hovedkontoret i Hårslev, f.eks. som forberedelse inden udrejse.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 42363975 for yderligere oplysninger, eller send os en kort ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Flere steder
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Hele verdenVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk