Senior Business Partner

Financial Planning and Analysis ● KRUUSE koncernen

Du omsætter data til viden og bidrager til at udvikle ledelsesrapportering m.v.

Hos KRUUSE er barren sat højt, og der er en ambitiøs dagsorden ift. FP&A både internt i koncernen og hos ejerne Covetrus. Som Senior Business Partner tager du udgangspunkt i forretningen, og du har fokus på at omsætte data til viden. Du får en partnerrolle for ledelsen indenfor de centrale områder hos KRUUSE, salg og supply chain, hvor du bl.a. skal opbygge den fremtidige rapportering af cost i hele logistikprocessen. Dine primære arbejdsopgaver er, at:

  • Drive årshjulet for budget- og forecast proces med opfølgende ledelsesrapportering

  • Arbejde med at udvikle og optimere modeller og indhold i rapportering og KPI-strukturer

  • Være Business Partner og levere værdiskabende analyser, business cases og ikke mindst sparring

Du får desuden en central rolle i samarbejdet med din controller kollegaer i Covetrus, der også arbejder med at udvikle og optimere rapportering. Endelig får du et tæt samarbejde med dine dygtige og engagerede kollegaer i afdelingen financial controlling og din chef, der er CFO. Du kan se frem til forventelig 10-20 rejsedage pr. år.
 

Tal stærk og værdiskabende business controller, business analyst eller tilsvarende

Du trives i et dynamisk miljø, hvor der skal leveres samtidig med, at fagligheden er i top. Du er derfor faglig ambitiøs, og du har erfaring som business partner/controller, business analyst eller tilsvarende. Dit afsæt er en uddannelse på kandidatniveau, og du er en haj til at arbejde med data i Excel. At være tæt på forretningen er et must for dig, og du ser frem til at være en værdiskabende sparringspartner for beslutningstagerne hos KRUUSE.

Dit ’gode hoved’, professionelle tilgang og overblik giver dig evner til at overskue, udvikle og designe modeller samtidig med, at du arbejder med de løbende opgaver. Ligesom din proaktive, ligefremme tilgang og gode samarbejdsevner skaber dialog og resultater. Du ser det som et ekstra plus i jobbet, at du kan sætte dit fingeraftryk, og det gør ikke noget, at der er udfordringer undervejs.

Du kommer fra en hverdag, hvor ERP- og BI systemer samt engelsk er en naturlig del af din hverdag.


Central rolle i international koncern, der arbejder mod fælles mål

Retningen er sat mod nye vækstambitioner for KRUUSE, og du kan se frem til, at det bliver både spændende og givende at være med i teamet. Du får stor indflydelse, og du bidrager i egen afdeling samt på tværs af funktionerne. Hertil kommer gode kollegaer med godt humør og en hverdag fyldt med fagligt udfordrende arbejdsopgaver samt ambitioner for resultaterne.

Du bliver en del af en international fokuseret og moderne arbejdsplads med flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone. Samarbejde, sammenhold og fælles mål er væsentlige for organisationen, og du kan se frem til at arbejde ud fra helheden, hvor man glædes lige så meget over andres succes som sin egen.

Kontakt konsulent Lene Mølholm 4236 3975 hos PeopleLink for yderligere oplysninger. Dine kommende kollegaer venter på at møde dig, så send gerne dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: LangeskovVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk