Controller

Vil du med på en spændende digitaliseringsrejse?

Rapportering, effektivisering og udvikling af nye processer og systemer

Som Controller hos P. Christensen får du en central rolle i udvikling af de administrative processer i en bilkoncern, hvor stærke brands møder en virksomhedskultur med forretnings- og kundefokus som bærende elementer.

Til at understøtte forretningen, der består af 8 udsalgssteder og værksteder, en betydelig udlejningsforretning, ejendomsselskab m.v., har koncernen et solidt administrativt set-up, hvor fokus på detaljer og styr på alle handler og transaktioner er fundamentet for en sund forretning.

Du kommer i et controllerteam på to til at arbejde tæt sammen med bogholderiet, salgsafdelingen og de øvrige afdelinger om at levere rettidig og retvisende data til brug for at navigere forretningen - i en branche under konstant forandring, og med administrative systemer som adskiller sig fra de fleste andre brancher.

Som Controller har du naturligvis en central rolle i udarbejdelse af den løbende rapportering, men du vil herudover også få en spændende og udfordrende opgave som drivende kraft i at opbygge og udbygge systemer, som kan gøre de rapporteringsmæssige processer og regnskabsaflæggelse, så smidige og effektive som muligt.

Du kan i den forbindelse se frem til at arbejde med både virksomheds- og branchetilpassede løsninger, Power BI og naturligvis Excel.


Du har en stærk regnskabs- og økonomibaggrund fra revision – og stor interesse for IT og forretning

Du har sikkert en baggrund fra revision, hvorfra du har din solide indsigt i de grundlæggende finansielle udfordringer i en handelsvirksomhed. Det er samtidig vigtigt, at du har nysgerrighed til at bruge dette overblik i en forretningsmæssig sammenhæng og du finder det ekstra udfordrende, at du her kan komme til at arbejde med kompleks og skiftende lovgivning og ændrede markedsvilkår som konstant udfordrer status quo.

Det er en klar forudsætning, at du har en stor interesse for IT – og i en konservativ branche har det overblik, det kræver at finde løsninger, som kan understøtte ERP-systemer, som i bund og grund er udviklet til at styre en vognpark fra køb over ’klargøring’ og til salg og levering til kunden. Har du allerede erfaring fra autobranchen og til branchens systemer er det naturligvis en fordel, men ikke en forudsætning for at komme i spil til dette spændende job. Nysgerrighed og drivkraft omkring udvikling af vores processer og IT-systemer er vigtig, herunder interesse for at arbejde med software-robotter.

Personlige egenskaber som struktur og detaljeorientering er selvfølgelige karaktertræk. Vigtigt er det imidlertid også, at du har en naturlig interesse for dine kolleger og deres opgaver, idet en stor del af de løsninger som skal udvikles, findes i et tæt samarbejde med kolleger fra alle funktioner i virksomheden.


Markedets stærkeste brands, lokal beslutningskompetence og finansiel styrke

Du har her mulighed for at bruge din regnskabs- og økonomiindsigt kombineret med din interesse for IT til at få en nøglerolle i opbygningen af fremtidens administrative set-up hos P. Christensen. Koncernen står på et stærkt fundament med de helt rigtige bilmærker til markedet, og samtidig en ejerstruktur med kort beslutningskompetence og et økonomisk fundament som gør, at virksomheden er gearet til at møde markedets udfordringer. Du kan se frem til at arbejde i en flad og resultatorienteret organisation, hvor du vil få indflydelse og mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Kan du samtidig lide biler – er P. Christensen stedet at udleve dine drømme.
 

Kontakt Jesper Nielsen eller Pernille Lærke Iversen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 



Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense S



Vil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk