IT-administrator

Alsidige opgaver, energifyldt arbejdsplads og faglig udvikling

Du får spændende opgaver i et cloudbaseret IT set-up

For vores kunde søger vi lige nu en engageret medarbejder til en spændende nyoprettet stilling som IT-administrator, hvor du får mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver.

Som IT-administrator arbejder du med virksomhedens infrastruktur på Azure platformen. Det er din opgave og i stigende grad dit ansvar, at infrastrukturen fungerer effektivt og problemfrit. Konkret arbejder du med at:

  • Optimere og vedligeholde systemer og applikationer, så der bl.a. er en optimal udnyttelse af Azure

  • Administrere servere, f.eks. sørge for at virksomhedens få fysiske servere kan tilgås fra AAD

  • Drifte og forbedre virksomhedens Aruba netværk

  • Evaluere og optimere virksomhedens backup løsning

  • Implementere og forankre nye systemer og applikationer, f.eks. M365 Security

  • Have kontakt med eksterne samarbejdspartnere f.eks. hosting-udbydere

  • Følge udviklingen i teknologier og sparre med teamet og IT Manageren

Udover dine daglige administrator-opgaver deltager du i større og mindre projekter, når der skal implementeres nye IT-systemer i forretningen - lige fra klarlægning af behov og frem til systemet er integreret i de daglige arbejdsrutiner. Du får en bred kontaktflade i organisationen, hvor du opbygger gode og tillidsfulde samarbejdsrelationer på tværs af afdelingerne.
 

Dygtig IT-entusiast med ambitioner om et spændende karriereskridt

Kunne en stilling som IT-administrator i en dynamisk og ambitiøs virksomhed være det næste spændende skridt i din karriere? Så er det måske dig, vi leder efter.

Du er den helt rigtige kandidat, hvis du brænder for spændende og nytænkende IT, og har gjort dig de første erfaringer med forskellige opgaver og systemer indenfor dit fag. Måske sidder du i dag i en rolle som IT-supporter, og har lyst og vilje til at tage skridtet videre. Alternativt kommer du fra en rolle som administrator, konsulent, koordinator eller lignende, men ser her en mulighed for at arbejde med lige præcis de opgaver og teknologier, som du brænder for.

Du har et stort drive, og du er løsningsfokuseret og ambitiøs. Du formår at dykke helt ned i en udfordring og finde roden på et problem, samtidig med at du bevarer overblikket og produktiviteten. Du elsker, når der sker en masse omkring dig, og du er god til at prioritere dine opgaver i en travl hverdag. Du begår dig problemfrit på dansk og engelsk.
 

Frihed under ansvar; de perfekte rammer til at udleve dit potentiale

Hvis du leder efter en mulighed for at tage skridtet videre i din karriere i en dynamisk virksomhed, der lægger vægt på teamspirit og udvikling, så er dette en unik chance. Du træder ind i et team, hvor der er fokus på at hjælpe hinanden, og hvor du samtidig får mulighed for at tage ansvar og afprøve dine faglige evner og din viden. Du får i takt med at du dygtiggør dig mulighed for at få yderligere ansvar for systemer og produkter

Du får på IT-fronten mulighed for at prøve kræfter med helt ny og seneste teknologi. Der er kort fra idé til handling og stor frihed under ansvar, hvilket udgør de perfekte rammer til at udleve dit potentiale.

Kontakt Pernille Lærke Iversen hos PeopleLink på 2887 2115 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: OdenseVil du vide mere?

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk