Direktionsassistent

Projekter ● Ledelsessupport ● Kommerciel controlling

Central funktion med en alsidig opgaveportefølje i nerven af forretningen

Klingspor er en dynamisk virksomhed med et bredt produktsortiment. Produkterne afsættes ved direkte salg og på Klingspors onlineplatform. Der er hele tiden gang i nye aktiviteter og projekter, der skubber til den fortsatte vækst og udvikling. Du får derfor mulighed for at bruge din baggrund i en nyoprettet stilling, hvor du kommer tæt på både nerven i forretningen og beslutningerne i ledergruppen.

Med reference til direktør har du altid Klingspors udvikling for øje, og du understøtter ledelsen, så de kan have fokus på forretningen. Du kommer til at arbejde med:

  • Support til ledergruppen med ex. ledelsesrapportering, analyser, afvikling af ledergruppemøde og opfølgning på handlingsplaner

  • Controlling af det kommercielle grundlag fra priser i SAP til samarbejde med sælgerne ved tilbudsgivning, analyser på lønsomhed m.v.

  • Projektledelse for interne projekter f.eks. ISO-certificering og implementering af SAP S/4 HANA

Dine opgaver varierer fra udviklingsopgaver, over projektledelse til hands-on eksekvering. Du har også dine egne ansvarsområder bl.a. EDI internt og overfor kunderne, ajourføring af management-håndbog og samarbejde med eksterne konsulenter.

Med andre ord opgaver der spænder vidt og afveksler i omfang og kompleksitet. Da Klingspor er en meget åben og kundefokuseret virksomhed, vil du få en stor berøringsflade med alle funktioner, ligesom koncernens hovedkontorer i Tyskland og salgsselskaberne i Skandinavien bliver daglige samarbejdspartnere.


Du har en relevant baggrund og ambitioner om mere

Vi forventer ikke, at du kan løse alle opgaverne fra dag et. Det er derimod afgørende, at du har en positiv tilgang til opgaveløsningen, hurtigt kan sætte dig ind i nyt og er analytisk stærk. Er du åben, nem at samarbejde med og har du godt humør, så matcher du godt med dine kollegaer.

Om du kommer fra en lignende stilling, fra en kommerciel rolle, er controller eller lignende er ikke afgørende, hvis du kan håndtere den brede opgaveportefølje. Du har en lang videregående uddannelse, og det er en fordel, hvis du allerede har været leder af projekter. Du må som minimum have en projektlederuddannelse, du gerne vil bruge.

Du har flair for at anvende de muligheder IT-systemer giver, du forstår vigtigheden af datadisciplin og er god til at arbejde med data. Du arbejder struktureret, og du er bevidst om at skabe løsninger, der er brugbare for lederne og dine kollegaer. Du er stærk til Excel og har du erfaringen med SAP er det en fordel. Desuden begår du dig ubesværet på engelsk.


Grib muligheden og udfordre dig selv i et godt arbejdsmiljø med højt til loftet

Du kan se frem til at udfordre dig selv i en spændende virksomhed i vækst og med et ambitiøst mål for fremtiden. Virksomhedens flade hierarki gør, at du får spændende udfordringer der giver dig erfaring, og i takt med at du får yderligere indsigt og viden, kan dine opgaver og ansvarsområder udvikles. Hertil kommer et godt arbejdsklima i et internationalt miljø, hvor en uformel omgangstone og godt humør præger hverdagen.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 42363975 for yderligere oplysninger eller læs mere på www.klingspor.dk, eller send os en kort ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt – dine nye kollegaer glæder sig til du starter.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: KoldingVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk