PTA- og masterdataspecialist

Du er stærk i data, systemer og til samarbejde

God oplæring - fokus på kostkalkulationer, stamdata og databehandling

Hos Montana går det godt – nye produkter og nye e-handelsplatforme, til både private og professionelle kunder, betyder øget salg og vækstambitioner. Det giver flere opgaver til PTA-afdelingen og dermed behov for en ny PTA- og masterdataspecialist, der brænder for at arbejde med en bred opgaveportefølje. Hvor du bl.a.:

  • Nørder med kostkalkulationer fra oprydning i bestående data til vurdering af nye styklister, ruter, normer mv.

  • Er projektejer for kvaliteten af data i den årlige prisreguleringsproces på standardprodukter

  • Udvikler en ny stamdatamodel til eksport af bl.a. produktdata til onlineforhandlere

  • Fejlfinder og kvalitetssikre stamdata fra tegneprogrammer til CNC-maskiner m.v.

Du er desuden projektdeltager i flere projekter, f.eks. oprydning i stamdata i Montanas systemlandskab, og du arbejder sideløbende med databehandling og dataudtræk fra produktionsanlæggene. Uanset opgaver er der masser af tværorganisatorisk samarbejde med dine dygtige kollegaer i produktudviklingen, produktionen, e-commerce, salg og finans, samt med eksterne eksperter og leverandører. 

Du får en solid introduktion og en god oplæring i Montanas produktprogram, samt en tæt kollega, der kender opgaverne og systemerne. Du bliver en ny medspiller i det produktionstekniske team, som også har en bred opgave- og projektportefølje indenfor produktionsforberedelse, produktionsoptimering og investeringer i miljø og ny teknologi. Derfor kan du se frem til løbende at udbygge din hverdag med spændende opgaver.


Relativ nyuddannet produktionsingeniør, produktionsteknolog eller…

Du er relativ nyuddannet produktionsingeniør, produktionsteknolog eller tilsvarende, og du har gjort dig dine første erfaringer i et produktionsmiljø. Alternativt kommer du fra møbelindustrien med relevant erfaring. Du er undervejs blevet ’fanget’ af opgaver, hvor du skal arbejde med stamdata, styklister, kostkalkulationer m.v. Grundighed, evnen til at dobbelttjekke og ’nørde’ passer derfor godt på dig.

Væsentlig er også din evne og vilje til at lære, ambition om at levere og dine værdier, hvor du formår at bevare overblikket, skabe struktur og have styr på detaljen kombineret med en engageret team-ånd. Du bidrager gerne til det gode samarbejde, og du har energi og overskud - også når hverdagen er travl og til tider hektisk.

Du begår dig selvfølgelig på engelsk og optimalt, er du er superbruger eller på vej til at blive det i Excel, Power BI og Navision eller lignende. Du kommer desuden til at arbejde med data i bl.a. Design Pro og Cylindo. Din arbejdsplads er på Montanas adresse i Haarby på Fyn.


En spændende virksomhed med et godt arbejdsmiljø

Du bliver en del af en spændende virksomhed med et af dansk møbelindustris stærkeste brands, hvor der er tydelige værdier, grøn produktion og et godt socialt arbejdsmiljø.

Kulturen er præget af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation. Du møder humor, smil og fokus på at samarbejde og resultater går hånd i hånd. Montana stræber efter at være en god og attraktiv arbejdsplads med plads til engagement og initiativ, gensidig tillid og en god korpsånd – og det er en arbejdsplads, hvor folk trives, udvikler sig og bliver i mange år.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 42363975 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’. Vi glæder os til at høre fra dig!Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HaarbyVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk