Byggekonsulent

Kan du sælge veldokumenterede renoveringskoncepter til ”familien Danmark”?

Poul Rasmussen A/S har gennem en årrække haft succes med at gennemføre bygge og renoveringsprojekter for private, der bygger på en række velprøvede og dokumenterede koncepter. Koncepterne sikrer, at kunderne får præcis den oplevelse af forventet kvalitet og smidig afvikling af byggeprojektet, som vi alle håber på, når hjemmet skal have en overhaling.

Hos Poul Rasmussen A/S oplever de, at efterspørgslen efter netop denne tilgang er stigende og at mange flere familier vil sætte gang i drømmeprojektet – hvis ”det er nemt at have håndværkere”.


Du følger opgaven fra forespørgsel til sidste justering er gennemført

Din opgave som byggekonsulent bliver derfor som den tredje mand i et team af konsulenter at opsøge - eller oftest - følge op på en forespørgsel, der f.eks. kan dreje sig om renovering af indvendige døre eller køkkener, udskiftning af vinduer, tag eller noget helt fjerde når familiens bolig efterhånden er blevet slidt af et aktivt liv.

Du står for alt fra den indledende dialog om drømme og rammer, besøger familien i deres hjem og sørger her for i en åben og tillidsskabende dialog at afdække behov og ønsker. Ofte vil du allerede på dette møde finde den rette løsning, og i mange tilfælde kan du både give pris og få opgaven med hjem.

Når aftalen er i hus, er det herefter dit ansvar at briefe det team, som skal gennemføre projektet og sikre dig at der sker en gnidningsfri overdragelse af den videre dialog med bygherren, så alle oplever nærvær og tryghed i processen. Du har succes, når du lykkes med at skabe en god oplevelse i hele processen fra drøftelse af opgaven, over forhandling om pris og til opgaven er leveret – måske med et ønske om at tage fat på næste projekt, eller med en anbefaling til kundens familie eller venner. 


Erfaring med salg eller rådgivning til private forbrugere

Der kan være flere indgange til jobbet – og skønt det naturligvis vil være en fordel – har du ikke nødvendigvis en håndværksmæssig baggrund. Det vigtigste er at du interesserer dig for byggeri, og at du forstår at skabe tillid hos mennesker som ikke nødvendigvis tidligere har gennemført et byggeprojekt.

Du har måske allerede erfaring fra et tilsvarende salgs -og projektjob, hvor kunderne er private folk som står overfor at foretage en større investering i noget som betyder meget for dem. Alternativt har du måske solgt forsikringer eller finansielle ydelser, men er nået dertil, hvor du gerne vil sælge et mere håndgribeligt produkt.

Vigtigst er det, at du er opsøgende og kan skabe tillid til at du vil levere det, som du stiller kunderne i udsigt. Du har erfaring med kalkulation, og du er komfortabel med at tage en dialog om både pris og leverance når du ved at kunderne får den rigtige løsning.  


Mulighed for en fleksibel hverdag i et robust og professionelt miljø

Du tilbydes her en selvstændig salgsrolle i en virksomhed, hvor en professionel tilgang til salgsarbejdet går hånd i hånd med dialog og faglig sparring i bestræbelserne på at skabe en god forretning med tilfredse kunder. Baggrunden for den hidtidige succes skal bl.a. findes i et konstant fokus på at levere løsninger som bygger på velunderbyggede koncepter og erfaringer. Du kan derfor være tryg ved at leverancen lever op til den kundetillid som du bygger din forretning på.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: OtteurpVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk