Mechanical Engineer

Modularisering og ansvar for egne produktområder

Du opbygger unik ekspertise indenfor dine produktområder   

TRESU er anerkendt som teknologiførende indenfor højt specialiserede farve- og lakforsyningssystemer – en position som er opbygget gennem 40 år i branchen.

Som specialist og ansvarlig for udvalgte produktområder, vil du opbygge viden og kompetencer der gør, at du kan tage ansvar for, at produkterne har en funktion, kvalitet og relevans der cementerer TRESU’s førende position.

Produkterne er opbygget omkring et antal platforme, hvorfra varianter konfigureres til den givne applikation.

Du kommer derfor til at arbejde med en modulær tankegang, hvor dine produkter og løsninger vil indgå som nøglekomponenter i de projekter, som dine projektkolleger eller kunder arbejder med.

Blandt dine opgaver kan nævnes:

  • Input til udviklingsafdelingen omkring nye markedskrav og den teknologiske udvikling

  • Teknisk support til projektafdelingen og kunder

  • Dokumentation af produkter og systemer

  • Uddannelse af kunder og kolleger samt formidling af TRESU’s kompetencer

Du bliver med andre ord på én gang specialist på dit område, og generalist i forhold til anvendelsen af dine produkter i større systemer. Du får derfor også en meget bred berøringsflade til hele organisationen, hvor du vil arbejde tæt sammen med kolleger fra bl.a. udvikling, salg, sourcing og projektafdelingerne.


Erfaring fra produktudvikling – eller specialist i en teknisk projektvirksomhed

Du har i kraft af din store interesse for mekanik – og en uddannelse som ingeniør eller tekniker –  en stærk teknisk baggrund. Erfaringsmæssigt kan du have opbygget din evne til at gennemskue komplekse tekniske problemstillinger og evnen til at finde holdbare løsninger flere steder.

Du kommer måske fra produktudvikling i en større virksomhed, men du kan også have en rolle som specialist i en teknisk projektvirksomhed, og brænder nu for at arbejde mere langsigtet med løsninger som danner stammen for et koncept eller en produktfamilie, som kan udgøre grundmodulerne i fremtidens projekter.  

Du har en praktisk og hands-on tilgang til at skabe dig overblik over udfordringer og løsninger, og du vil glæde dig til at komme i helt tæt kontakt med maskinbyggere, kunder og maskiner, når du som specialist besøger udstyret on-site, hvad enten det gælder en forretningsmulighed eller rådgivning.

Din brede tekniske interesse og en naturlig nysgerrighed efter at forstå helheden i forretningen gør, at du også finder det markedsmæssige aspekt i rollen interessant – og et naturligt skridt på din personlig karriererejse.

Som en del af en international projektvirksomhed er det et krav, at du begår dig ubesværet på engelsk, og at du har mulighed for at rejse i omegnen af 30 dage årligt.


Mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i en international virksomhed

Du har her mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i en rolle, hvor du gradvis opbygger din viden om produkter, kunder og hele forretningen, så du om få år vil stå med et betydeligt ansvar for en vigtig del af forretningen.

Du får mulighed for at fordybe dig i den tekniske udvikling – uden at du samtidig ”sander til” i en hale af produkter og projekter, og med fokus på en modulær opbygning af produkter og løsninger vil du altid arbejde fremadrettet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger, og ikke mindst med meget dygtige specialister hos kunderne, der tæller nogle af verdens meget store koncerner. Du kan derfor se frem til, at udforske nye sider af din tekniske viden og din forretningsmæssige forståelse.

Kontakt Jesper Nielsen på 2448 2015 eller Pernille Lærke Iversen 2887 2115 hos PeopleLink for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: KoldingVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk