R&D Hardware Engineer

Banebrydende kommunikationsudstyr til verdens brændpunkter

Fra idé til produktionsmodning

Du får som R&D Hardware Engineer en vigtig rolle i udviklingen af missionskritisk, avanceret teknologi indenfor kommunikationsområdet. Din hverdag foregår i en vekselvirkning mellem kreativt udviklingsarbejde og deltagelse i konkrete udviklingsprojekter, hvor du indgår i tæt samarbejde med dine kolleger i udviklingsteamet og din leder, virksomhedens CTO.

Arbejdsopgaverne roterer omkring elektronikudvikling og test, hvor du også bliver lead ingeniør for apparatbygning; samspillet mellem de elektriske og mekaniske elementer. Blandt dine typiske opgaver er at:

  • Konvertere idéer til schematic og 3D-model
  • Ko-udvikle PCB og mekanik ved brug af PADS og MCAD
  • Udarbejde prototyper
  • Udføre test og verifikationer i samarbejde med dine kolleger
  • Udføre mekanisk udvikling med øje for funktionalitet
  • Udvælge og sparre med leverandører i udviklingsfasen

Udforskningen af de nyeste og bedste teknologier på området er nærmest en parallel aktivitet, så du vil konstant opleve, at dine faglige kompetencer som elektronikingeniør bliver udfordret og udviklet – eksempelvis inden for high speed electronics. Samtidig med de faglige udfordringer, får du alsidige opgaver, en bred kontaktflade og stort råderum.

 

Elektronikingeniør med udviklingskompetencer?

Har du lyst til at udfordre dig selv, udtænke smartere løsninger og gøre en forskel i verden? Det er helt afgørende motivationskomponenter.

Vigtigst er din basisviden om elektronikudvikling og din lyst til at dygtiggøre og udfordre dig selv inden for kommunikationsteknologier. Du ser dig selv som kreativ, løsningsorienteret og struktureret, og du trives i et miljø, hvor du har plads til at forfølge idéer og undersøge de bedste løsninger og teknologier. Din tålmodighed og vedholdenhed matcher med et udviklingsarbejde, hvor det enkelte projekt nogle gange strækker sig over flere år. Forståelsen for og evnen til at bevare fortrolighed og diskretion omkring dit arbejde er en forudsætning.

Du er uddannet diplomingeniør eller civilingeniør i elektronik og har minimum 4 års udviklererfaring. Interessen for at arbejde med kommunikationsløsninger har allerede vist sig, enten i dit jobliv eller gennem andre aktiviteter, hvor du har erhvervet et kendskab til signal processing, Embedded C++ kodning samt digital- og/eller RF-teknologi. Du formår at visualisere produktet i 3D ved brug af CAD-værktøjer, hvor du veksler mellem elektronik-design og mekanik-design i en fælles proces for at opnå den bedste integration. Du taler og skriver dansk såvel som engelsk uden problemer.

Som person er du samarbejdsorienteret, du nyder at sparre med dine kolleger og sammen finde løsninger på opståede spørgsmål og udfordringer – og så har du evnen til at bringe et udviklingsprojekt i mål!

 

Et stærkt team – et unikt miljø

Du bliver en del af en topprofessionel virksomhed, der kan noget, som nærmest ingen andre kan på samme niveau. De produkter du er med til at udvikle anvendes af militær- og forsvarsenheder på verdensplan. Derfor er dit arbejde vigtigt på mere end blot én måde. Som led i rekrutteringsprocessen skal du derfor også sikkerhedsgodkendes.

Nytænkning, kvalitet og pålidelighed er nogle af de vigtigste egenskaber ved det færdigudviklede produkt. Dette smitter af på udviklingsarbejdet, hvor alle i teamet yder deres bedste og der er rig mulighed og stort spillerum til at arbejde sideløbende med den teknologiske udvikling.

Kontakt Pernille Lærke Iversen hos PeopleLink på +45 2887 2115 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 

 Geografi: Østjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted:Vil du vide mere?

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk