Produktionsleder

Leder for ca. 30 medarbejdere i flere montageceller

Du udvikler dine medarbejdere, skaber resultater og trivsel i en foranderlig hverdag

Montana har succes med at implementere deres strategi og har derfor behov for en ny produktionsleder til at lede, coache og motivere et team af ca. 30 dygtige, engagerede og erfarne montører. Forstår du at klæde dine medarbejdere på til at løfte effektiviteten i flere montageafdelinger? Motiveres du af at drive indsatser, som forbedrer miljø, arbejdsmiljø, kvalitet og leveringstid i afdelingen? Så er du måske den nye produktionsleder, vi søger.

Som led i et planlagt generationsskifte får du den samlede ledelse af cellerne, herunder ansættelser, opsigelser og ansvar for budgettet. Din absolutte hovedopgave er at motivere og engagere medarbejderne samt kontinuerligt at udvikle kompetenceniveauet, så den enkelte og afdelingen som helhed er gearet til at implementere nye Montana LEAN-værktøjer og automatiseringer af arbejdsprocesser. Dine primære arbejdsopgaver er desuden at:

•    Videreudvikle trivsel og arbejdsmiljø, herunder at afvikle gruppeudviklingssamtaler
•    Drive og deltage på tavlemøder og afdelingsmøder
•    Koordinere bemanding, sikre oplæring og træning
•    Medvirke til at optimere produktionen efter definerede kvalitetsstandarder og leveringstider

Montana har en flad struktur, hvor du sammen med dine to lederkollegaer har direkte reference til produktionsdirektøren. Du får desuden en bred berøringsflade, ikke mindst med PTA, men også indkøb, planlægning, eksterne leverandører og samarbejdspartnere. 

Leder, der skaber resultater gennem mennesker 

Du stortrives i rollen som leder, så for dig er det naturligt at være synlig, tydelig i din kommunikation og have empati. Du har naturlig gennemslagskraft, tager ansvar og initiativ. Din ledelseserfaring har du optimalt fra en ordreproducerende virksomhed eller en montagevirksomhed. Har du erfaring fra møbelindustrien er det en styrke. Vi lægger derudover vægt på, at du har erfaring med og viden om LEAN-principper og en god teknisk forståelse. 

Du har et godt overblik, er god til at planlægge og har en god forståelse for produktionsflow. Det er vigtigt for din succes i rollen, at du er stærk i eksekvering, og at du har et højt drive. Som leder er du opmærksom og forstår at motivere og engagere dit team med en målorienteret tilgang. Du bidrager gerne til det gode samarbejde, og du har energi og overskud - også når hverdagen er travl og til tider hektisk.

Du begår dig på engelsk og i Office Pakken. Din arbejdsplads er på Montanas adresse i Haarby på Fyn.

Vækstvirksomhed med grøn produktion og et godt arbejdsmiljø

Det går godt hos Montana med øget salg og yderligere vækstambitioner. Der er lige nu ca. 90 medarbejdere i produktion i Haarby, og der kommer flere til. Med et af dansk møbelindustris stærkeste brands har virksomheden tydelige værdier, grøn produktion og et godt socialt arbejdsmiljø. 

Kulturen er præget af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation. Du møder humor, smil og fokus på at samarbejde og dét at skabe resultater går hånd i hånd. Montana stræber efter at være en god og attraktiv arbejdsplads, med plads til engagement, initiativ, gensidig tillid og en god korpsånd – og det er en arbejdsplads, hvor folk trives, udvikles og bliver i mange år.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’. Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt.
 Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HaarbyVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk