Sales Backup Engineer

Mulighed for at booste din kommercielle indsigt

Vigtig supportfunktion inden for teknik, layout og kalkulation

Med base på TRESU’s hovedkontor i Kolding bliver du del af et stærkt projekt salgsteam, hvor du i tæt samarbejde med sælgere, specialister og projektingeniører får en vigtig supportfunktion i en kompleks og vigtig salgs- og tilbudsproces. Du vil blive involveret i tilbudsfasen fra de første overslag til der afgives endeligt bud.

Der er tale om et meget alsidigt job med både tekniske og kommercielle aspekter, og du vil naturligvis have mulighed for støtte og oplæring fra kompetente kolleger.

Din primære arbejdsopgave bliver at supportere udarbejdelsen af teknisk komplicerede tilbud. Herunder at:

  • Udarbejde teknisk salgslayout i SolidWorks

  • Indhente specifikationer og evt. tilbud på underleverancer i samarbejde med supply chain

  • Yde support til eksterne sælgere og agenter

  • Deltage i kalkulation af omkostninger og pris

  • Udarbejde tilbudsdokumenter og sørge for at alle deadlines overholdes

  • Bidrage til udvikling og forbedring af salgsværktøjer

  • Gennemføre markedsresearch og konkurrentanalyse
     

Du kan både have erfaring og være nyuddannet ingeniør med interesse for forretning

Du har en teknisk uddannelse som maskin-, eksport-, energiingeniør eller lignende, som sætter dig i stand til at forstå komplekse tekniske løsninger. Du har måske erfaring fra en lignende rolle indenfor tilbudsgivning og beregning i en projektvirksomhed – men TRESU er også åben for, at du kan være nyuddannet ingeniør med tidligere erfaring fra en sælgende eller kommerciel rolle med mindre kompleksitet.

I jobbet vil du få mange snitflader internt og eksternt, du trives derfor i en hverdag med mange kontakter og interessenter. Du befinder dig godt i spændingsfeltet mellem struktur og omstillinger. I en salgsafdeling er det afgørende at du både kan holde fokus – og samtidig være så agil, at du kan omstille dig til den dagsorden, som har størst mulighed for at bringe et salg i hus. Dertil er du god til at skabe overblik over komplekse tekniske løsninger og til at kommunikere disse i et forståeligt sprog, hvad enten det er i form af en tegning eller en tekst.

Du har stærke IT-kompetencer indenfor Excel og PowerPoint, og du har et godt kendskab til at arbejde i et CAD-program, eksempelvis SolidWorks eller Inventor. Du finder det naturligt at bruge de digitale værktøjer som er til rådighed, hvad enten det gælder tegne- og præsentationsprogrammer eller virksomhedens ERP- eller CRM-system. Det er en forudsætning, at du er flydende på engelsk i skrift og tale.


Unik mulighed for at træde ind i den kommercielle verden – uden at tabe din faglighed

Du har her mulighed for at få et spændende og alsidigt job i en markedsledende virksomhed indenfor sin niche. Du kommer til at bruge din tekniske kunnen, og samtidig udvide din kommercielle horisont i samarbejde med særdeles erfarne og kompetente ingeniører, som har salg og forretningsudvikling som deres professionelle vej.

Har du mod på personlig udvikling og tænker, at din karriere stadig kan gå flere veje, er dette en unik mulighed for at prøve den kommercielle vej af – uden at tabe dit ingeniørfaglige ståsted.

Kontakt Jesper Nielsen på 2448 2015 eller Pernille Lærke Iversen på 2887 2115 hos PeopleLink for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: KoldingVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk