AX Technical Solution Architect

Migrering af Dynamic AX 09 og AX 12 til D365/AZURE

Det går rigtig godt hos Dan-Foam/Tempur Sealy og grundet den store efterspørgsel, søger de endnu en AX Technical Solution Architect til hovedkontoret i Aarup.

Arkitekt, integrator og advisor

Som AX Technical Solution Architect får du en nøglerolle i en gradvis migrering af koncernens ERP set-up fra AX 09 og AX 12 baseret på en on premise løsning til en fuldt integreret D365/Azure løsning. Løsningen indebærer, at både produktionsenheden i Danmark og Tempur Internationals mere end 20 salgsselskaber rundt om i verden i løbet af 2023 skal være på samme platform.

Du kommer til at arbejde i feltet mellem ERP og infrastruktur, og som teknisk ansvarlig for D365 miljøet har du snitflader til store dele af organisationen, både indenfor den internationale IT-organisation og til de forskellige forretningsenheder - og brugere i Danmark og internationalt.

Dit ansvar - og dermed din hverdag - vil indeholde en stor variation af opgaver, f.eks.:

  • Rådgivning og support i forbindelse med integration, arkitektur og set-up muligheder

  • Når i drift - vedligeholde miljøet, så det understøtter centrale forretningssystemer

  • Dokumentere og vedligeholde dokumentation af set-up, så organisationen i størst mulig grad bliver selvhjulpen

  • Support til andre tekniske områder med relation til D365 – f.eks. embedded Power BI, MPOS o.l.

  • Primær kontakt til Microsoft i forhold til performance, tekniske udfordringer m.v.

Din fysiske placering er Tempur Sealys IT-afdeling på fabrikken i Aarup på Fyn – og din organisatoriske forankring bliver det internationale IT Application Team.

Migreringen starter hos salgsselskaberne, men efterhånden som løsningen rulles ud, vil kompleksiteten forventeligt stige, når produktion, logistik og R&D kommer til – funktioner som primært er forankret i Danmark.


IT-hybrid, med indgående kendskab til D365 og AZURE

Du har uddannelsesmæssigt en baggrund som ingeniør, datamatiker, datatekniker eller tilsvarende relevant IT-uddannelse og har efterfølgende arbejdet som konsulent eller som Solution Architect i en større organisation med opgaver indenfor arkitektur/operations og ikke mindst integration.

Du har sikkert tidligt valgt at specialisere dig indenfor D365, og du har allerede betydelig erfaring med at benytte AZURE som fleksibel vej til en professionel cloud løsning. Har du erfaring med at gennemføre opgradering af ældre AX versioner – gerne fra et on premise set-up til en Cloud eller Hybrid løsning vil det være en klar fordel.

Vigtigst er det, at du trives med rollen som ”hybrid” mellem infrastruktur og forretningssystemerne, og at du i kraft af din viden om løsninger og din strukturerede tilgang kan agere både som arkitekt, projektleder og rådgiver.

Du nyder at arbejde med en bred berøringsflade, og du ser det som et aktiv at være del af en stor international koncern, hvor du kan bringe dine kompetencer i spil.

Du taler og skriver engelsk på højt niveau, og du har mulighed for at rejse i begrænset omfang – primært i Europa   


En central rolle i en succesfuld international koncern

Du tilbydes et spændende job med masser af indflydelse på Tempur Sealys fremtidige IT set-up. Du kommer til at arbejde sammen med dedikerede og kompetente kolleger i en international koncern, hvor din viden og din evne til at skabe solide systemer vil være efterspurgt. Du bliver del af en koncern med succes og den økonomiske og organisatoriske styrke, det kræver at gennemføre ambitiøse mål – også indenfor IT-området.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 2448 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: AarupVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk