Teknisk Chef

Du udvikler og leder en intern entreprenør- og driftsafdeling

Du videreudvikler en afdeling med 300 årlige byggesager og nye store projekter

Hovedopgaven for Teknisk afdeling i OK er at understøtte forretningsstrategien samt hjælpe til at realisere forretningens vækstplaner. Afdelingen står derfor løbende overfor større projekter. Hertil kommer at afdelingen håndterer mere end 300 årlige byggesager i OK koncernen samt den daglige drift og vedligehold af OK’s ejendomsportefølje. Projekterne er forskellige, og spænder fra nybyggerier af vaskehaller, tankanlæg og el-lade standere over etablering af tekniske løsninger på eksisterende anlæg, til en lang række drifts-, renoverings- og vedligeholdelsesprojekter.

Som Teknisk Chef får du det samlede budget og ledelsesansvar for afdelingen. Du samarbejder tæt med 2 ledere og 3 specialister, som du har i direkte reference. Afdelingen har i alt 20 erfarne og dygtige medarbejdere, der er fordelt på projekt- og tegnestueafdelingerne, specialistfunktioner og administration. Fysisk er projektlederne tilknyttet et geografisk område, og de arbejder typisk ud fra hjemmekontor.

Du skal sammen med dit lederteam formulere strategien og videreudvikle afdelingen med fokus på, at den fortsat yder optimalt, med kvalitet og tillidsfuldt samarbejde som omdrejningspunkt samtidig med, at den er klædt på til at varetage fremtidens opgaver og projekter. I hverdagen er du tæt på din organisation, og du har selv fingeren på pulsen i forhold til de større projekter og den samlede projektportefølje.

Du får selv en bred samarbejdsflade, ikke mindst til dine ledelseskolleger og de interne kunder - herunder de lokale brugsuddelere og franchisetagere, ligesom du håndterer en lang række underleverandører og eksterne samarbejdspartnere, i samarbejde med ledere og specialister i din afdeling. Endelig deltager du i branche- og ERFA-grupper.

Du får reference til Markedsdirektøren for OK’s Marked Bilist, som blandt andet har ansvaret for drift og driftsovervågning af OK’s 670 tankanlæg og knap 200 vaskehaller. Du indgår i områdets ledergruppe, hvor du får mulighed for at influere på udviklingen i en energikoncern, der vækster.


Stærk synlig og involverende leder med relevant erfaring og gode relations evner

Du har flere års ledelseserfaring, gerne fra en lignende stilling, fra en entreprenør, en Facility organisation, en rådgivende ingeniørvirksomhed eller tilsvarende. Er du en synlig, involverende og motiverende leder, og har du erfaring med ledelse gennem leder, er det ikke afgørende om du er chef eller direktør. Så, længe din erfaring er relevant, at du forstår værdien af at være tilgængelig og tæt på din organisation, og du formår både at arbejde strategisk og eksekverende på hverdagens opgaver.

Du har som fundament formentlig en uddannelse som ingeniør eller bygningskonstruktør kombineret med flere års erfaring fra entrepriseledelse, projektledelse for byggeprojekter eller lignende. Det er en fordel, hvis du har en kommerciel overbygning med erfaring inden for ledelse og økonomi.

Du skaber naturligt gode relationer, både til dine nærmeste medarbejdere, til øvrige kolleger i organisationen og ikke mindst til eksterne interessenter. Du arbejder struktureret og resultatorienteret med naturlig gennemslagskraft.


Vær med til at understøtte vækstplaner i en værdidrevet stærk organisation

Hovedårsagen til, at OK er en meget veldrevet virksomhed, er medarbejdernes engagement og kompetencer. Økonomisk ansvarlighed og fremsynethed har bragt selskabet i en position, der gør det muligt at investere i fremtiden. Hertil kommer din mulighed for at være med til at sætte kursen for selskabet i et marked, der er i konstant bevægelse.

Dit arbejdssted bliver hovedkontoret i Viby, og du kører efter behov, hen hvor arbejdsopgaven er rundt i primært Danmark.

Kontakt Konsulent Lene Høgh Mølholm hos PeopleLink på telefon 4236 3975 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Østjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Viby J.Vil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk