Sales Engineer

Teknisk og kommerciel sparringspartner ● Større procesanlæg

Komplekse tilbudsprojekter, 3D tegning og teknisk sparringspartner

Efterspørgslen på Haarslev Industries procesanlæg forsætter, og som Sales Engineer understøtter du ambitionen om at øge salget gennem kvalitet i både tilbudsprocessen og de endelige procestekniske og tekniske løsninger. Du skal derfor udføre en nøglerolle i salgs- og tilbudsprocessen. Du bliver en del af et stærkt fagligt team på 7 kolleger og en Manager i afdelingen Sales Engineering. Herfra har du ansvaret for at supportere Area Sales Managers med især teknisk materiale og knowhow i salgsfasen.

Du er typisk tilkoblet 4-5 projekter ad gangen med varierende kompleksitet herunder turnkey-projekter til internationale kunder. Du samarbejder med kolleger rundt i organisationen for at indhente viden, ikke mindst i Engineering og hos dine kolleger i Sales Engineering, så anlægget kan designes, dimensioneres og tegnes til tilbuddet. I denne proces har du ansvaret for, at deadlines overholdes, samtidig med at du supporterer Area Sales Managers med tilbuds- og salgsmateriale. Dine hovedopgaver er:

  • Udarbejde den tekniske del af tilbudsmaterialet til kunden

  • Tegne 3D salgslayout, Proces flow diagram og P&ID

  • Teknisk afklaring med interne og eksterne parter

  • Prisberegninger, indhentning af tilbud fra underleverandører og klargøring af præsentationsmateriale

  • Supportere Area Sales Manager i forbindelse med præsentation af tilbud til kunder.

Når ordren er i hus, er du også med til at overlevere materialet til Projektafdelingen, så de har de bedste forudsætninger for den videre proces. Du får solid indføring i Haarslev Industries procesanlæg og de systemer, du evt. ikke har kendskabet til. Derudover kan du, når situationen tillader det, se frem til 5-20 rejsedage om året.


Procesforståelse, stærke samarbejdsevner og kommercielt mindset

Du motiveres af at kombinere det tekniske og kommercielle. Det vigtigste er derfor, at du har relevant erfaring med procesanlæg. Det er ikke så afgørende, om du har din erfaring fra en tilsvarende stilling, eller du gerne vil bruge din viden og indsigt i en ny rolle. Du har formentlig en teknisk uddannelse som produktionsteknolog, maskinmester, maskiningeniør eller tilsvarende som fundament.

Dit tætte samarbejde med Area Sales Manager, og i nogle tilfælde kunderne, forudsætter, at du har et kommercielt mindset, og at du agerer serviceminded over for kundernes behov igennem hele salgs- og tilbudsfasen. Med din imødekommende, tålmodige og positive indstilling finder du løsninger med dine kolleger og giver gerne en hjælpende hånd. Du er en god kommunikator og trives i den koordinerende rolle, hvor du har kontakt til mange mennesker, som i høj grad efterspørger din tekniske indsigt.

Du vil hovedsageligt løse dine opgaver i systemerne Inventor, AutoCad og med tiden i en salgskonfigurator. Hvis du ikke allerede har erfaring med f.eks. 3D tegning, bliver du hurtigt ekspert gennem intern oplæring. Dit arbejdssprog er engelsk, hvilket du behersker til fulde i skrift og tale.


Spændende arbejdsopgaver i et internationalt miljø med muligheder for at bringe din faglighed i spil

Du tilbydes en central rolle med udfordrende opgaver, hvor du har mulighed for at anvende din faglighed, samtidig med at du opbygger enestående erfaring med og indsigt i Haarslev Industries procesanlæg. Du bliver en del af en international koncern, som er i fortsat udvikling. Din arbejdsplads er på hovedkontoret i Hårslev, hvor du tilslutter dig et dedikeret team, som alle bidrager til et godt socialt og uformelt sammenhold og en behagelig, men ambitiøs atmosfære. Dine kolleger er kompetente og er altid til at komme i kontakt med. Du får derfor rig mulighed for faglig sparring og for at bringe din viden i spil.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HårslevVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk