Performance Analyst/Økonom

- med fokus på forretningsoptimering

Du får mulighed for at gøre forretningen endnu bedre end den er i dag, ved at sætte dine store interesse for at optimere og drive analyser på tværs af en stor og kompleks organisation i spil. Du kommer til at arbejde i en virksomhed med en stor projektportefølje og en stor driftsorganisation, hvor du er tæt på såvel den daglige forretning som på direktionsgangen.

Central placeret afdeling med nøgleopgaver

Du bliver en del af funktionsområdet Netstrategi, som består af afdelingerne Modulering & Analyse, Netdesign og GIS. Tilsammen har afdelingerne ansvaret for at drive analyser og skabe indsigt i årlige investeringer og vedligehold for 1 mia. DKK i et elnet, der har en nyværdi af over 30. mia. DKK.

I Modellering & Analyse er der 4 økonomer/performance analytikere. Afdelingen er centralt placeret og har et bredt ansvar på tværs af netselskabet N1’s værdikæde. Den er derfor tæt på både det operationelle og det strategiske niveau.

Der er et tæt samarbejde og et godt kollegaskab, og der arbejdes hver dag for at skabe indsigt og beslutningsgrundlag for ledelsen på alle niveauer.


Vil du arbejde strategisk med forecast, forretningsanalyser og ledelsesrapportering?

Sammen med en erfaren og dygtig kollega får du ansvaret for de eksisterende analyser og processer indenfor projektopfølgning og forecasting. Du kommer hele vejen rundt om projektporteføljen, fra at tale projekterne igennem med projektlederne, gennemføre analyser, beregninger og vurderinger, til du afslutter med at præsentere budgetstatus og forecast på den konsoliderede portefølje for direktionen, herunder cashflow, risikovurderinger mv. Dine erfaringer bruger du til at drive, optimere og udvikle forecast processen.

Du får desuden en central rolle i at supportere lederne med analyser, KPI-rapportering og sparring i forhold til den videre udvikling af de enkelte forretningsområder. Endelig er du også involveret i at drive budgetprocessen samt i rapporteringen til Norlys.

Du kan derfor se frem til en hverdag, hvor du er tæt på forretningen, har mange kontaktflader og selv følger dine opgaver hele vejen til direktionsgangen. Du har samtidig et godt samarbejde med dine kolleger, hvor der også er tid til smil og sociale aktiviteter.


Rapportering, optimering og udvikling

Du motiveres af at være ude i forretningen og skabe optimeringer gennem analyser af såvel data som processer og systemer. Med baggrund i dine erfaringer fra data og analyser, kan du se potentiale og skabe udvikling. Du skal udarbejde og drive udviklingen af analyser. Du er drevet af at skabe succes for den samlede forretning, ved at spille dine kolleger på tværs af N1 gode. Målet er at blive endnu mere effektive til at levere analyser, indsigt og skabe handling i forretningen.  


Kan du lyse vejen op med data?

Har du en stor interesse i at optimere og drive analyser på tværs af en stor og kompleks organisation? Brænder du for at gøre forretningen endnu bedre end den er i dag? Så, har du det rette mindset. Kommer hertil en kandidatgrad indenfor controlling, business management, finance, eller en anden relevant uddannelse og en god erfaring fra en projekt- eller produktionsvirksomhed, som økonom, analytiker eller controller, så har du også fundamentet på plads.

Vi ser gerne, at du hertil har erfaring og motivation for at arbejde med:

  • Analyser og fokus på forretningsudvikling

  • Samarbejde med forskellige kompetencer og lag i organisationen

  • Skabe indsigt og forstå behovet for analyser

  • Udarbejde og gennemføre rapportering til topledelsen

Sidst, men ikke mindst ser du en stor værdi i fællesskab. Fællesskabet er en af grundstenene i virksomheden, og er ikke kun noget, de søger at skabe i virksomheden, men noget de søger at skabe i verden. De har et ansvar for at skabe en bedre fremtid, både for kolleger og for den næste generation, der skal arve verden efter os. Derfor er det vigtigt, at du – ligesom N1 – går op i fællesskab og grøn energi. Det er nemlig vejen frem til en lys fremtid.


Er du interesseret?

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV. Ansøgningerne vurderes løbende og der indkaldes løbende til samtaler. Du opfordres derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen eller virksomheden, er du meget velkommen til at kontakte Director for Asset Management Lars Møller Uhd på 2437 0284 eller Konsulent Lene Mølholm, PeopleLink på 4236 3975. Vi glæder os til at høre fra dig.Geografi: Vestjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: EsbjergVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk