Finance Manager

DK og group-niveau i internationalt projekt- & produktions-setup

Du kombinerer ledelse og hands-on med ERP- og automatiseringsprojekter

Vil du være med til at udvikle Regnskabs- & Finansfunktionen i en ambitiøs og international organisation? Så, har du muligheden her. Som følge af ny strategi og ledelse er der nemlig fokus på at transformere økonomi- og regnskabsfunktionen inkl. ændring af eksisterende systemer, rapporteringer, processer og vaner. Du leder og udvikler funktionen i DK, og på group-niveau samarbejder du med din chef, der er Group CFO, din Finance Manager kollega i Letland og den danske Group Controller.

Du har selv hands-on både i det danske selskab og til dels på group-niveau, og dine hovedopgaver er, at:

  • Udarbejde måneds- og årsregnskaber samt intern og ekstern rapportering inkl. konsolidering

  • Ledelse for 1 økonomi assistent og 1 service assistent i Kolding og faglig ledelse for 2 økonomi assistenter i Letland

  • Være projektdeltager i implementering af nyt integreret ERP-/BI-system

  • Drive projekter, der automatiserer arbejdsprocesser fra opstart til endelig implementering

Du kommer desuden til at arbejde med ’Group Treasury’ og udvikling af denne funktion samt for at drive TP-processen for koncernen, ligesom det i Danmark er dig, der har kontakten med revision, SKAT mm.

Du er aktiv i ledergruppen for Group-Finance, hvor du er med til at gøre Finance til en værdifuld funktion, som bidrager til at skabe resultater for både DK og Gruppen.


Du har et fagligt solidt fundament og evnen til at skabe resultater - også via andre

Din titel er ikke afgørende, så længe du har evne til at gennemføre forandringerne og samtidig kan sikre høj kvalitet i det daglige arbejde og i månedsafslutningerne. Dit fundament er en HD(R) eller Cand.merc.aud. og minimum 3-5 års relevant erfaring fra en produktions- eller projektvirksomhed. Du er hands-on i din nuværende stilling eller har revisor baggrund fra en større revisorvirksomhed. Har du erfaring fra en international koncern er det et klart plus. Du er fagligt dygtig, ambitiøs og arbejder naturligt med at optimere/automatisere arbejdsprocesser.

Vigtigst er dog dit store gå-på-mod, personlige drive og evnen til at tage proaktivt ansvar. Du får energi af at skabe resultater og se noget vokse. Du er selvstændig, arbejdsom og trives med hands-on opgaver. Din indstilling er positiv, og du er ligetil, hvilket gør, at du nemt samarbejder med andre.

Du begår dig på dansk og engelsk i både skrift og tale, og har du allerede kendskab integrerede ERP- og BI-systemer er det en fordel. Du kan se frem til ca. 20 årlige rejsedage.


Du sætter dit fingeraftryk på udviklingen i en ambitiøs international koncern

Du får gode muligheder for at sætte dit fingeraftryk ved at blive en del af East Metal Gruppen. Den nye strategi er ved at blive implementeret, og med det afsæt er du i høj grad med til at udvikle Finance-funktionen. Du kan se frem til at sætte spot på at gøre de ”rigtige ting” og ikke kun at gøre ”tingene rigtigt”. Hertil kommer en international arbejdsplads, hvor stoltheden ved at producere unikke løsninger er en naturlig del af kulturen.

Ambitiøst og fagligt stærke kolleger i et arbejdsmiljø, hvor individuel opgaveløsning og team spirit går hånd i hånd er også en del af pakken. Din arbejdsadresse er koncernens hovedkontor i Kolding.

Grib muligheden og læs mere på www.eastmetal.com eller kontakt konsulent, Lene Mølholm på +45 4236 3975 eller Pernille Lærke Iversen på +45 2887 2115 for yderligere oplysninger. Dine nye kolleger venter på dig, og vi ser frem til at modtage din korte ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: KoldingVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk