Industrial Engineer

Ambitiøs Produktionsingeniør der brænder for analyse og optimering

Fra analyse til projekteksekvering

Trioworld Industrial Film har en ambitiøs strategi – og vil i løbet af de kommende år øge produktions-kapaciteten i Divisionen væsentligt – herunder øge andelen af regenereret plast i produktionen.

Der investeres ambitiøst i produktionsområdet, og du får en central rolle, hvor du bidrager med analyser, produktionsteknisk viden og ikke mindst projektledelse i en række optimerings- og investeringsprojekter.

Du bliver del af den tekniske organisation i Operations, hvor du opstiller problemstillinger, indsamler data og viden, analyserer problemstillinger og endeligt præsenterer business cases og gennemfører optimerings- og investeringsprojekter på divisionens fire fabrikker.

Produktionen er kendetegnet ved en stor grad af kompleksitet, da der gennemføres 24 timers ordreproduktion på en divers maskinpark, der varierer i alder og kapabiliteter. Produkterne der består af komplekse og kundetilpassede løsninger til emballering af produkter med forskelligartede krav til emballagens funktion, udseende og finish, eksporteres til Europa og USA, hvor den globale interesse for sustainability er en væsentlig vækstdriver.

Du vil arbejde med forskelligartede projekter, der alle har til formål at optimere divisions fabrikkernes effektivitet; øge kapaciteten og understøtte kvalitet og fleksibilitet på produktionsudstyret. Du kommer derfor til at arbejde med en lang række discipliner indenfor produktionsteknologi, planlægning, kvalitet og miljø. Nøgleordet er analyse – men naturligvis med afsæt i en praktisk og hands-on interesse for den produktion, som du vil få din daglige tilknytning til.

Udgangspunktet for dine analyser og anbefalinger vil være den store viden som produktionslederne, planlægningsafdelingen og ikke mindst dine kolleger i teknisk afdeling ligger inde med, samt den store mængde data, som er tilgængelig i virksomhedens planlægnings- og kapacitetssystemer.   


P-ingeniør som har arbejdet med optimeringsprojekter i en større industri

Du har formodentlig en baggrund som Produktionsingeniør, og du har allerede et par års erfaring med at identificere og gennemføre forbedringsprojekter i et produktionsmiljø, hvor kapacitet og kapabilitetsudnyttelse er forretningskritiske faktorer. Du interesserer dig for teknologi og procesoptimering, men din absolut største styrke er din evne til at skabe overblik og klarhed gennem analyse af fakta og fremlæggelse af praktiske løsninger på en forståelig måde, som skubber til dine kollegers måde at anskue verden på, og som samtidig giver organisationen lyst til at arbejde med dine ideer.

Du anerkendes for at være analytisk stærk, og i de fleste tilfælde har du set potentielle problemer og mulige løsninger, før de andre. Du bygger dine konklusioner på fakta, så du kan støtte dine kolleger i beslutninger, hvor erfaring og formodning ikke altid slår til.

Trods din måske begrænsede erfaring har du en naturlig autoritet, som bunder i din faktuelle tilgang til verden og til en løsningsorienteret måde at anskue problemer. Du har altid fokus på sagen, og du giver ikke op før bolden er i mål.


Indflydelse og mulighed for at fortsætte din udvikling i en professionel koncern

Er du motiveret for at arbejde med tværfaglige projekter på virksomhedsniveau – tidligt i karrieren, så har du her en sjælden mulighed i en af regionens mest ambitiøse produktionsvirksomheder. Trioworld har allerede en førende position i sit marked og en ejer med ambitioner og investeringslyst til at udvide denne position. Du vil du komme til at arbejde med store projekter i et miljø, hvor målene er høje, og hvor forandring er en naturlig del af hverdagen. Du vil derfor få indflydelse og taletid, samtidig med at du lærer fra nogle af de mest erfarne og kompetente folk i branchen. Lyder dette som dit næste skridt i karrieren – bliver det sikkert kun det første på din personlige karriererejse.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på +45 24482015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: NyborgVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk