Salgsansvarlig

Miljø- og geotekniske løsninger til byggebranchen

Selvstændigt ansvar med reference til afdelingsdirektøren

Du bliver ansvarlig for at planlægge, gennemføre og optimere salget af virksomhedens løsninger i hele Østdanmark. Din hverdag vil derfor indeholde en stor variation af opgaver, hvor du veksler mellem at kortlægge nye muligheder hos bestående kunder og opsøgende aktiviteter over for nye emner.

En del af jobbet vil være at tage sig af de tilbud, der skal sendes på baggrund af kundernes egne henvendelser om enkelte projekter. Det kan være alt fra små tilbygninger til store etagebyggerier. Her skal du, efter en grundig oplæring i virksomhedens løsninger og de bagved liggende kalkulationer, udarbejde tilbud på baggrund af projekt, geologi og forureningssituation. En stab af ingeniører, geologer og miljørådgivere står altid klar til at hjælpe med at evaluere de enkelte projekter så vi sikrer den høje standard firmaet er kendt for.

En anden gren af jobbet vil være at optimere det opsøgende salg. Når du har fået tilstrækkeligt indsigt i forretningen, forventes det, at du tager ansvar for den opsøgende proces – fra første kontakt, over udarbejdelse af tilbud til den endelige forhandling om enkelte projekter eller rammeaftaler når potentialet er hertil. Firmaets ydelser ligger oftest i den tidligste del af byggeprocessen. Det forventes derfor, at du holder dig ajour med, hvad der foregår i branchen og formår at slå til, når nye projekter ligger i horisonten.

Som salgsansvarlig forventes det endvidere, at du løbende sørger for, at vores ingeniører og rådgivere får lejlighed til at præsentere firmaet og vores ydelser for potentielle kunder, så disse ikke er i tvivl om hvor de skal henvende sig.

Den sidste del af jobbet vil være at servicere og vedligeholde samarbejdet med de eksisterende kunder.

Du får i høj grad mulighed for selv at tilrettelægge dine aktiviteter, og det er afgørende, at du har evnen til at forvalte den udstrakte frihed der også er i jobbet. Kulturen i Franck Miljø- & Geoteknik er præget af en høj faglig og forretningsmæssig ambition samtidig med at hverdag er kendetegnet ved fleksibilitet og samarbejde.

Som virksomhed vægter vi høj kvalitet og veludført arbejde meget højt. Det er derfor vigtigt, at du kan identificere dig hermed.


Erfaring med salg til byggeriet – og klar til at tage ansvaret

Du har måske en uddannelse som arkitekt, bygningskonstruktør eller tilsvarende – men du kan også have en håndværksmæssig baggrund og eller anden erfaring der gør, at du kender til de forskellige funktioner og parter indenfor byggeriet.

Det vigtigste er at du allerede har taget skridtet over i salgsfunktionen, og derfor ved, at du trives med hele tiden at være opsøgende, og at det er dig, som har initiativpligterne, når det gælder om at fylde din hverdag med værdiskabende aktiviteter – for kunderne og for virksomheden.


Mulighed for at skabe personlig succes i en solid virksomhed

Du bliver en del af et erfarent og dygtigt team med kolleger inden for det geotekniske og det miljøtekniske område, som alle brænder for deres faglighed og for at servicere kunderne.

Afdelingen i Smørum, der har til huse i et helt nyt domicil, fokuserer på opgaver på Sjælland. Du får dog også kolleger i Horsens, hvilket skaber yderligere fundament for sparring og salgssynergi overfor landsdækkende kunder. Franck Miljø- & Geoteknik er en økonomisk sund og veletableret virksomhed, der byder på gode ansættelsesforhold og fleksibilitet.

Har du de rette kompetencer og lysten til at være med i en solid, velfungerende virksomhed, så kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på +45 2448 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 Geografi: Sjælland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: SmørumVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk