QESH-specialist

Vil du gøre en stærk organisation endnu stærkere?

Nyoprettet stilling, hvor du tager ejerskab for området og selv er udførende

Hos Montana går det godt, og der er fortsatte vækstambitioner. Det betyder også en endnu større ambition indenfor QESH og et stigende behov for at samle de mange aktiviteter, der i dag er placeret rundt i organisationen. Med afsæt i en velfungerende miljø- og arbejdsmiljøorganisation, en høj produktkvalitet og en strategisk prioritering af miljøområdet er dine hovedopgaver, at:

  • Tage ejerskab, styre og vedligeholde systemer, certifikater, databaser, redegørelser mv.  

  • Gennemføre og implementere certificering af ISO45001

  • Identificere, planlægge og gennemføre f.eks. energi- og miljøprojekter, kvalitetsprocesser og standarder

  • Projektlede etablering af MiljøPlan 2030 – ISO14001 er på plads

Uanset opgave får du en bred samarbejdsflade på alle niveauer i organisationen, hvor du også arbejder med træning og formidling samt interne og eksterne audits.

Du får en solid introduktion og gode kolleger, der løbende vil overdrage de nuværende opgaver til dig. Når det er på plads, skaber du dit eget overblik, og du vil sammen med din chef udarbejde en plan for de kommende indsatser og prioriteringer.

Du bliver en ny medspiller i det produktionstekniske team, som også har en bred opgave- og projektportefølje indenfor masterdata, produktionsforberedelse, produktionsoptimering og investeringer i ny teknologi. Opgaver som du underbygger med din viden og løbende kommer i berøring med, ligesom du over tid kommer til at arbejde med bl.a. CSR, reklamationsprocesser og måske ISO 9001.


Du brænder for alle aspekter i QESH og har optimalt erfaring fra en produktion

Brænder du for fagområderne, har du god energi og nemt til samarbejde, er der flere indgange til jobbet. Du kan komme fra en tilsvarende stilling, eller du har gjort dig de første erfaringer og vil gerne mere. Dine erfaringer har du fra et produktionsmiljø, hvor QESH er et prioriteret område. Du har optimalt erfaringer i at arbejde med standarder og ledelsessystem, hvor du holder dig opdateret på ny lovgivning m.v., og sikrer, at ændringer bliver implementeret hele vejen rundt.

Væsentligt er også din evne og vilje til at lære, ambition om at levere, og dine værdier, hvor du formår at bevare overblikket, skabe struktur og have styr på detaljen kombineret med en engageret team-ånd. Du bidrager gerne til det gode samarbejde, og du har energi og overskud - også når hverdagen er travl og til tider hektisk.

Du begår dig på engelsk og i Office Pakken. Din arbejdsplads er på Montanas adresse i Haarby på Fyn.


Vækstvirksomhed med grøn produktion og et godt arbejdsmiljø

Det går godt hos Montana med øget salg og yderligere vækstambitioner. Der er lige nu ca. 90 medarbejdere i produktionen i Haarby, og der kommer flere til. Med et af dansk møbelindustris stærkeste brands har virksomheden tydelige værdier, grøn produktion og et godt socialt arbejdsmiljø.

Kulturen er præget af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation. Du møder humor, smil og fokus på at samarbejde, og dét at skabe resultater går hånd i hånd. Montana stræber efter at være en god og attraktiv arbejdsplads, med plads til engagement, initiativ, gensidig tillid og god korpsånd – og det er en arbejdsplads, hvor folk trives, udvikles og bliver i mange år.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’. Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HaarbyVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk