Manager for Modellering & Analyse

Er du den nye spillende Manager indenfor forretningsudvikling og dataanalyse?

Har du lyst til at være med der hvor forretningen virkelig udvikler sig?

Har du lyst til at drive optimeringer og analyser på tværs af en kompleks og spændende virksomhed?

Brænder du for ledelse samt innovativ udvikling af dataanalyse?

Kan du sige ja, så kan du måske være den nye Manager for Modellering & Analyse.


Som Manager for Modellering & Analyse skal du være med til at sætte afdelingens store indsigt og interesse for at optimere samt drive analyser på tværs af en stor og kompleks organisation i spil. Du kommer til at kombinere din dag mellem ledelse og egne opgaver i en virksomhed med en stor projektportefølje og en stor driftsorganisation, hvor du er tæt på såvel den daglige forretning som på N1’s ledelse.


Central placeret afdeling med nøgleopgaver

Du bliver en del af ledergruppen i Netstrategi, som består af afdelingerne Modellering & Analyse, Netdesign og GIS. Sammen har de ansvaret for at drive analyser og skabe indsigt i årlige investeringer og vedligehold for 1 mia. DKK i et elnet, der har en anlægsværdi på 8 mia. DKK.

Modellering & Analyse er centralt placeret, og afdelingens mål er at blive endnu mere effektive i at levere analyser, dele viden og sikre optimering og forandring på tværs af N1’s værdikæde. Du er spillende træner for 4 dygtige, engagerede og ambitiøse performance analytikere, der blandt andet arbejder med at udvikle datamodeller til investeringsanbefalinger, KPI-rapportering, projektporteføljeopfølgning og forecast samt budgetprocesser. En væsentlig rolle er desuden, at du skal fungere som partner for ledelsen på alle niveauer.

I afdelingen er der et tæt samarbejde og et godt socialt kollegaskab, hvor der er tid til smil og sociale aktiviteter.


En aktiv spiller, der leder og inspirerer fagligt dygtige specialister

Du fordeler din tid mellem lederopgaven som spillende træner og egne opgaver. Som leder er du nærværende i hverdagen, og du har blik for den enkeltes behov for sparring såvel fagligt som personligt, ligesom du inspirerer til nytænkning, tværfaglige løsninger og et fortsat godt arbejdsmiljø. Da afdelingen er relativt nyetableret, er det også en af dine opgaver at skabe rammer og strukturer for møder, individuel udvikling samt til prioritering og udvikling af de mange fagligt udfordrende opgaver.

Din egen hovedopgave er sammen med to erfarne og dygtige performance analytikere at have ansvaret for eksisterende analyser og processer indenfor projektopfølgning og forecasting. Du kommer hele vejen rundt om projektporteføljen – lige fra at tale projekterne igennem med projektlederne, gennemføre analyser, beregninger og vurderinger til, at du afslutter med at præsentere budgetstatus og forecast på hele den konsoliderede portefølje for direktionen, herunder cashflow, risikovurderinger mv. Dine erfaringer bruger du til at drive, optimere og udvikle forecast processen.


Kan du lede og lyse vejen op med data?

Du har allerede gjort dig de første positive erfaringer med ledelse, og du kan med din erfaring fra arbejde med data og analyser se potentiale og skabe udvikling. Du har derudover en kandidatgrad indenfor økonomi eller en anden relevant uddannelse, samt en solid erfaring fra en lignende virksomhed eller fra en projekt- eller produktionsvirksomhed.

Et spændende og alsidigt job med en bred samarbejdsflade på tværs af N1. De giver udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men forventer til gengæld engagement, resultater, samarbejde og videndeling. Der arbejdes med værdibaseret ledelse, hvor fællesskab, ordentlighed og det at være ambitiøs er grundelementerne i virksomhedskulturen. Opgaver, beslutninger og ansvar ligger i høj grad hos medarbejderne, og der prioriteres godt samarbejde, ansvarlighed samt den enkeltes personlige og faglige udvikling.


Vil du være med på holdet?

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Ansøgninger vurderes løbende og der indkaldes også løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen eller virksomheden, er du meget velkommen til at kontakte Director for Asset Management Lars Møller Uhd på 2437 0284 eller Partner Lene Mølholm, PeopleLink på 4236 3975.

Vi glæder os til at høre fra dig.Geografi: Vestjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: EsbjergVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk