Produktionschef

Egen produktion og montage af maskiner til procesanlæg

Du står i spidsen for en ordreproduktion med 6 ledere og mere end 100 medarbejdere

Produktionen i Haarslev Industries oplever en stigende uforudsigelighed i produktionen, da de færdige procesanlæg i højere grad varierer i størrelse, teknisk kompleksitet og leveringstidspunkt. Produktionens evne til at levere på KPI’erne i en fleksibel ordreproduktion er den absolut krumtap for virksomhedens fremtidige succes. Haarslev Industries har en betydelig egenproduktion af især trykbærende udstyr og reservedele samt flere montagehold. Produktionen dækker et areal på over 25.000 m2.

Du får det samlede ledelses- og budgetansvar for produktion og planlægning samt sikring af kvalitet i tæt samarbejde med den danske QHSE Manager. Der er i alt 128 medarbejdere fordelt på 6 hold heraf et aften-/nathold. Hvert hold har deres arbejdsledere og hertil kommer 3 planlæggere. Som Produktionschef arbejder du med processen fra starten til montagen er fuldendt, hvor du har fokus på tilpasse produktionen til de aktuelle behov. Dine hovedopgaver er derfor, at:

  • Udvikle et stærkt lederteam, der arbejder efter fælles succes og leverer på KPI’erne

  • Processer, strukturer, systemer og kompetencer understøtter de faktiske mål og arbejdsopgaver

  • Planlægningsprocesser og samarbejdet med Engineering, Projekt- og Serviceafdelingen optimeres

  • Være tæt på den daglige drift og understøtte dine arbejdsledere i den løbende eksekvering af tiltag

I takt med at de nødvendige ændringer implementeres, overgår dit fokus til at arbejde med implementering af løbende forbedringer og LEAN. Uanset opgaven er sikkerhed og kvalitet altid nøgleområder, ligesom udvikling, inddragelse og trivsel står højt på både din og dine arbejdslederes dagsorden.

Med en bred kontaktflade får du reference til Operation Director, DK, og du er aktiv bidragende i Operations ledergruppen sammen med dine 3 ledelseskollegaer. Du er desuden ledelsesrepræsentant i Sikkerhedsudvalget og Arbejdsmiljøudvalget, og du kan trække på parterne indenfor HR og controlling i din hverdag.


Erfaren Produktionschef - stærk lederprofil med god teknisk forståelse

Du er en erfaren Produktionschef, der optimalt har erfaring fra en lignende produktion, eller du har en relevant teknisk baggrund og forståelse fra maskinfremstilling eller vindmøllebranchen. Du er en stærk leder, der tager ansvaret på dig. Du er synlig, og du evner at skabe rammer og lede gennem leder med succes. Du har i løbet af din karriere allerede bevist, at du kan skabe vedvarende forandringer i en produktion, eller du har et godt fundament til at gøre det.

Hertil kommer, at du har gode evner til at samarbejde på tværs af organisationen, og generelt trives du i kontakt og samarbejde med mange forskellige mennesker. Du har som leder både blik for mennesker, optimeringer og resultater.

Har du god energi, lyst til diskussion og et godt humør, passer du godt ind i Operations ledergruppen. Endelig har du en god produktionsøkonomisk forståelse, relevante uddannelser, både teknisk og i forhold til ledelse, samt at du evner at arbejde i D365 og Excel.


Nøgleposition i større produktionsomlægning

Du kommer i Haarslev Industries på et tidspunkt, hvor tilgang til produktionen er i en større forandring, og du har rorpindende til at organisationen kommer succesfuldt igennem.

Hertil kommer, at du får et selvstændigt job med masser af udfordringer og mulighed for at skabe resultater, samtidig med du arbejder sammen med dygtige og engagerede kolleger og har gode arbejdsvilkår. Fra dag ét træder du ind i et professionelt og internationalt arbejdsmiljø i en koncern, der er markedsleder inden for sin industri - og som har yderligere, ambitiøse planer for fremtiden.

Dit arbejdssted er i Hårslev, der ligger centralt på Fyn.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på +45 4236 3975 for yderligere oplysninger, eller send os en kort ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HårslevVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk