Quality Specialist

Markedsledende produkter – udviklet og produceret i Danmark

Dan-Foam er Tempur Sealys centrale produktionsenhed til det internationale marked. Virksomheden udvikler, producerer og håndterer et enestående, men også komplekst, produktprogram bestående af puder, madrasser, sengesystemer og accessories, som sælges i mere end 90 lande.


En bred vifte af kvalitetsopgaver og mulighed for at arbejde i hele HSQE-området  

Du kommer til at indgå i operationsorganisationen, hvor HSQE-teamet har en central rolle i at understøtte brandet ved at sørge for, at kun absolut topkvalitet produkter når bevidste forbrugere - og at produkterne fremstilles under hensyn til forbrugernes og medarbejdernes sikkerhed og trivsel.

Du kommer derfor til at arbejde tæt sammen med kolleger med både produkt kendskab samt teknisk baggrund, og du får indblik i alle facetter af HSQE arbejdet.

Dine opgaver vil især dreje sig om produktkvalitet. Som del af et set-up med mange forskellige kompetencer indenfor HSQE- området hvor kommer du helt tæt på produktionen hvor tingene sker - og du kan forvente en hverdag, hvor du tager aktiv del i kvalitetsfremmende tiltag både på systemsiden med udvikling af processer og procedurer samt i koordinationen af den kontrol som bekræfter at procedurerne fungerer.

Blandt dine opgaver kan nævnes:

  • Deltagelse i interne audits med henblik på opfølgning og udvikling af virksomhedens ledelsessystemer.

  • Opfølgning og dialog med leverandører i forbindelse med reklamationer.

  • Håndtering og ekspedition af fejlrapporter på indkøbte varer.

  • Deltagelse i udarbejdelsen af SOP’er og instruktioner på eksisterende produkter til at styrke kvalitetsarbejdet internt.

  • Udvikling og brug af problemløsningsværktøjer (5-Why, Fishbone, 8D) - på tværs af Arbejdsmiljø, Miljø og intern kvalitet.

  • Ansvarlig for igangsætning af PFMEA i forbindelse med udviklings af nye produkter.

  • Risikovurdering på opgaver, samt overdragelse til relevante ansvarlige.

Du får en spændende hverdag med mange danske og internationale kolleger og samarbejdspartnere, hvor du kommer til at arbejde praktisk med din værktøjskasse indenfor kvalitet, i et miljø hvor der allerede er høje standarder på området. 


Brænder du for kvalitetsarbejde?

Der kan være flere indgange til jobbet, men en uddannelse som P-ingeniør eller måske Teknolog vil være en oplagt baggrund for at kende til de vigtigste discipliner i jobbet.

Du brænder for kvalitetsarbejdet – systemer og procedurer og du har allerede gjort dine første erfaringer med at bruge din teoretiske viden i en praktisk hverdag hvor produktions KPI´er, salgstal og udfordrende underleverandører konstant udfordrer dine kvalitetsmål. Trives du i denne dynamik, og kan du holde fast ved at den høje kvalitet er forudsætningen for at opnå langsigtet succes, så har du den rette tilgang til jobbet som Quality Specialist.

Som person er du struktureret og systematisk, og du har et godt blik for væsentlige detaljer. Samtidig sikrer du, at dine opgaver bliver fulgt til dørs, og du er resultatsøgende og vedholdende i din opgaveløsning. Du kommer som nævnt til at samarbejde bredt både internt og eksternt, og derfor er det vigtigt, at du er lyttende, god til at kommunikere og til at samle folk om opgaverne – og ikke mindst at du får energi af samspillet og et bredt tværorganisatorisk samarbejde.

Det er afgørende, at du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale. Derudover er du stærk på IT og elektroniske dokumentationssystemer.


Mulighed for at opbygge dine kompetencer og netværk

Du har her mulighed for at skabe et stærkt fundament for din videre karriere, i en ambitiøs og dygtig organisation, som nyder stor respekt i omverdenen for deres produkter, forretnings set-up og ikke mindst for virksomhedens resultater.

Der er derfor særdeles gode muligheder for at de erfaringer og kompetencer, du vil tilegne dig i jobbet, vil være med til at kvalificere din fremtidige karriere.

Du kommer til at arbejde med dedikerede og fagligt dygtige kolleger. Kulturen i virksomheden er kendetegnet ved høje ambitioner og tempo, men også godt kollegaskab og godt humør.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på telefon 6610 2015, hvis du har brug for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.
 Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: AarupVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk