Projektleder

Byggeprojekter af varierende omfang og kompleksitet

Som projektleder hos Hundsbæk og Henriksen kommer du til at arbejde med projekter inden for nybygning, ombygning og renovering. Projekterne varierer i størrelse, og kundegrundlaget er alsidigt, men din rolle er den samme - nemlig at gøre det enkelt for bygherrerne at træffe de rigtige beslutninger, der sikrer kvalitetsløsninger til aftalt tid og pris.

Du arbejder med alle projektets faser fra projektering, udbud og kontrahering til aflevering og evaluering. Opgavernes omfang og varighed følger projekternes karakter og kompleksitet, ligesom bygherrens specifikke ønsker og krav sætter rammerne for arbejdet. Dine hovedopgaver er:

  • at samle trådene, sikre fremdrift og servicere bygherren i hele projektet
  • At være en holdspiller og motivere dine kolleger til at yde deres bedste
  • at rådgive bygherren i konstruktionsfaglige spørgsmål
  • at have myndighedskontakt, styre risici og rapportere.

Du involverer og koordinerer med dine dygtige specialistkolleger efter behov, og du har derudover en bred kontaktflade med alle projektets aktører. Har du selv en spidskompetence, der matcher virksomhedens kernekompetencer, kan du anvende den på dine egne eller dine kollegers projekter. Bæredygtighed er f.eks. en kompetence, der efterspørges blandt kunderne.  

Dit primære arbejdssted er Vejle-afdelingen, hvor du bliver en del af et team med engagerede kolleger i et fagligt og kreativt miljø. Du har eller opbygger relationer til dine egne kunder og/eller aftaler ansvar for projekter med afdelingslederen, som du får reference til.
 

Projektleder med gode relationsevner og lyst til at tage ansvar

Du har allerede erfaring som projektleder fra en anden rådgiver, en entreprenør eller en bygherre, og du ved derfor, at du har lysten til at arbejde selvstændigt med alle projektets faser. Dit fundament er en relevant ingeniøruddannelse inden for byggeri. Har du erfaring som konstruktionsingeniør, er det en fordel.

Uanset baggrund tager du gerne ansvar, du er god til at udvikle og pleje relationer, og sund fornuft og sans for godt købmandskab falder dig naturligt. Er du udadvendt med et godt humør og en ligetil fremtoning, og trives du i tværfagligt samarbejde, vil du falde godt til såvel blandt dine kolleger som hos kunderne.

Du bor med fordel i naturlig kørselsafstand fra Vejle. Alternativt kan du kombinere din tid mellem kontoret i Vejle, hjemmearbejde og/eller en af de 3 andre afdelinger.
 

Alsidige projekter i fagligt stærkt miljø med høj fleksibilitet i arbejdstid og -sted

Du får mulighed for at arbejde i en anerkendt og respekteret rådgivende ingeniørvirksomhed, hvor projekterne taler for sig selv i forhold til udfordringerne i jobbet. Du er selv med til at skubbe til dit eget ansvar i takt med, at du bygger på din erfaring.

Med udgangspunkt i tillid bliver der givet stort selvstændigt ansvar til projektlederne. Du får derfor en hverdag med frihed under ansvar og stor fleksibilitet i forhold til arbejdsadresser og arbejdstider. Hertil kommer et stærkt fagligt miljø med masser af erfaring og god mulighed for sparring, plads til gode idéer og ikke mindst personlig og faglig udvikling.

Du kan kontakte Aleksander Hansen, afdelingsleder hos Hundsbæk & Henriksen i Vejle, på tlf. 7943 5334 eller Lene Mølholm hos PeopleLink på tlf. 4236 3975 for yderligere oplysninger. Dine kommende kolleger venter på dig, så send os dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: VejleVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk