Quality Manager

På vej mod en røgfri verden

AG Snus har gennem et målrettet produktudviklingsarbejde opnået succes, med at bruge sin viden indenfor  tobaksindustrien, til at tage et vigtigt skridt mod en røgfri verden.

Dette arbejde har ført til at virksomheden i år er blevet en del af Philip Morris International. Philip Morris International har, som verdens største producent af tobaksprodukter, en strategi der omfatter en fuldkommen omstilling fra røg - til røgfri produkter!


Fra høj produktkvalitet – til opfyldelse af de højeste kvalitetsstandarder  

AG Snus har som mindre virksomhed, med meget høj branchekompetence, opnået at udvikle og producere produkter af høj kvalitet, som lever op til både branche og lovgivningsmæssige krav.

Som en del af en af verdens store koncerner med dokumentations- og certificeringskrav, ligger der en opgave i at modne hele kvalitets set-uppet, så det modsvarer standarden for koncernens øvrige virksomheder.

Du får en opgave, som på den ene side er meget selvstændig og operationel, og samtidig bliver du del af en international kvalitetsorganisation med kompetente specialister indenfor de fleste QA discipliner.

Du kommer til at arbejde med beskrivelse og implementering af processer, med henblik på at opnå certificering af produktionen i Assens, og samtidig har du det daglige ansvar for, at QC-processerne kører, så den positive markedsudvikling understøttes af en stabil forsyningskæde.

Som Quality Manager bliver du som nævnt en del af den internationale kvalitetsorganisation, men samtidig en nøglespiller i den lokale ledelse af virksomheden i Assens.


Baggrund i fødevareproduktion eller pharma

Du har en baggrund indenfor kvalitetsledelse fra et professionelt set-up hvor forbrugerkrav og lovgivning sætter de overordnede rammer for de processer som styrer virksomheden. Pharma, fødevarer – eller måske tobaksindustrien, vil være oplagte brancher, hvor du har opbygget din erfaring.

Du har allerede erfaring med ansvar for udarbejdelse og udrulning af kvalitetsstrategi, iværksættelse af tiltag for løbende forbedringer – og ikke mindst med implementering af processer som fører frem til en certificering.

Uddannelsesmæssigt kan der være flere tilgange til jobbet, men en bachelor eller måske en kandidat indenfor kemi, pharma eller fødevarer, er et godt udgangspunkt for at bestride dette ansvar.

Du interesserer dig for hele værdikæden, og du nyder, at være en synlig og aktiv del af en organisation, hvor der er en udtalt faglig stolthed og en vilje, til at ville lave markedets bedste produkter.

Du har naturligvis en struktureret og metodisk tilgang til dine opgaver, og du er den som i samarbejde med koncernens kvalitetsorganisation tegner stregerne på spillebanen. Samtidig er du løsningsorienteret og imødekommende, så du naturligt er den person man går til, når et tvivlsspørgsmål skal afklares eller en kritisk situation skal håndteres.

Processer og IT-systemer er blandt dine interesseområder, og du arbejder hele tiden på, at disse skal understøtte og hjælpe forretningen.

Som del af en international koncern er det en forudsætning, at du begår dig professionelt på engelsk i skrift og tale.


Selvstændigt ansvar og faglige udviklingsmuligheder i global koncern

Du har her mulighed for at få et ualmindeligt spændende ansvar – med opgave at modne kvalitetsfunktionen i en lokal succesvirksomhed, der er købt ind i en multinational koncern, på grund af de unikke kompetencer som virksomheden har. Du får mulighed for at arbejde indenfor koncernens vigtigste og mest forretningskritiske satsning – omstillingen til røgfri produkter, og du vil i den forbindelse komme til at opbygge kompetencer og netværk, som du vil kunne drage nytte af videre i din karriere.

Lyder dette som din næste udfordring? Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610215 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: AssensVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk