Produktionschef

Emballage til fødevareindustrien ● Virksomhed i vækst

Fokus på daglig drift og virksomhedens udvikling

Toppac er en anerkendt vækstvirksomhed, som netop har opstartet et nyt kapitel i den spændende udviklingsrejse; flytning til en helt ny fabriksbygning placeret i Randers. Denne nye fabrik skal danne rammen for Toppacs fortsatte vækst og udvidelse.

Som Produktionschef har du reference til den administrerende direktør, du indgår i virksomhedens ledergruppe og du har det samlede ledelses- og budgetansvar for produktion, planlægning og lager. I alt ca. 25 medarbejdere hvoraf hovedparten arbejder i 5-holdsskift. Stillingen indebærer, at du kombinerer fokus på daglig drift med virksomhedens fremadrettede udvikling. Du deltager derfor i små såvel som store produktudviklings- og investeringsprojekter med øje for de langsigtede mål. Ligeledes arbejder du med, at den interne performance er i top – og ikke mindst; at de færdige produkter opfylder kundernes ønsker og krav. Dine ansvarsområder er, at:

  • Produktionen kører 24/7/365 med høj medarbejder trivsel og leveringsperformance

  • Være en aktiv medspiller i projekter og sikre, at løsningerne bliver fuldt implementeret

  • Være en synlig og aktiv daglig leder – og klæde medarbejderne på til nye opgaver

  • Arbejde med optimeringer og udvikling uanset om det er planlægning, produktion eller lager

Derudover har du et tæt samarbejde med leverandører, og du følger med i trends indenfor nye materialer ikke mindst med muligheder i forhold til miljøforbedringer.

Hverdagen foregår i en kombination af dine selvstændige opgaver og et tæt samarbejde især med den administrerende direktør og dine kolleger i teknisk afdeling og kvalitet. Du arbejder på fabrikken i Randers, hvor den nye fabrik indvies sidst på året.


Gode lederevner og teknisk indsigt

Vi søger en Produktionschef med gode lederevner, teknisk indsigt og erfaring fra emballage-, fødevare- eller lignende industri. Du er derfor vant til at arbejde med en højvolumen-produktion, hvor det hele tiden er vigtigt at have øje for optimeringsmuligheder. Du er vant til det brede ansvar, heriblandt også økonomi og involvering i alle faser i udviklings- og investeringsprojekter. Det er helt naturligt for dig at arbejde med kvalitetssystemer, og har du erfaring med BRC, er det en fordel.

Du kan bidrage til virksomhedens videre vækst med din analytiske og logiske tilgang til problemløsning, uanset om det er i ledergruppen eller i dit eget ansvarsområde. Denne tilgang tager du i brug i forhold til opståede udfordringer i det daglige såvel som til at identificere og eksekvere på udviklings- og optimeringsmuligheder.

Som leder møder du folk i øjenhøjde, og du ved, at din succes i høj grad handler om at motivere, kommunikere og involvere dine medarbejdere. Du kombinerer dermed blikket for den enkelte med fokus på leverancer og resultater.

Du kan begå dig på engelsk i skrift og tale.


Din egen udvikling følger væksten

Den nye Produktionschef bliver en nøgleperson i en udviklingsorienteret virksomhed, som har en solid ballast samt øjnene på horisonten og klare planer om, hvordan målene skal nås. I takt med virksomhedens fortsatte vækstrejse vil det være helt naturligt, at dit ansvarsområde ligeledes udvikles. Derfor er denne stilling en unik mulighed for at forfølge udviklingsambitioner for såvel dig selv som for virksomheden.

Hertil kommer muligheden for at arbejde i en helt ny fabrik, hvor der er plads til yderligere udvikling. Du får desuden en hverdag med en flad organisation og dedikerede kolleger, der hjælper hinanden.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Samtaler afholdes i august.Geografi: Østjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: RandersVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk