Økonomichef

Selvstændigt ansvar for dansk enhed i multinational koncern

AG Snus har opnået succes med at bruge virksomhedens store erfaring indenfor tobaksindustrien til at tage et vigtigt skridt mod en røgfri verden. Dette arbejde har ført til, at virksomheden i år er blevet en del af Philip Morris International. Philip Morris International har, som verdens største producent af tobaksprodukter, en strategi der omfatter en fuldkommen omstilling fra røg - til røgfri produkter!


Rapportering, lokalt bogholderi og support til fabriksledelsen  

Du bliver som del af Philip Morris International finansorganisation ansvarlig for økonomifunktionen hos AG Snus i Danmark. Jobbet omhandler alle opgaver forbundet med at drifte økonomi og regnskabsfunktionen i en produktionsenhed, som indgår i en stor koncern. Nogle opgaver er derfor lokale, mens andre opgaver vil relatere sig til koncernen.

Blandt de koncernrelaterede opgaver udgør finansrapporteringen naturligvis en stor del, ligeledes vil der blive efterspørgsel efter produktionsnøgletal o. lign.

Da det er hensigten at lade AG Snus forsætte med at anvende det nuværende ERP-system – Navision, vil der også forsat være en del opgaver som vil være lokalt forankrede - bogholderi, kontakt til revision og myndigheder samt regnskab og lokal rapportering vil fortsat være opgaver, som du vil varetage i samarbejde med den ene assistent i afdelingen. En opsummering af de primære opgaver vil være:

  • Måneds- og årsrapportering til Group Finance funktionen

  • Daglige regnskabs- og bogholderiopgaver i samarbejde med assistent

  • Support til Group Finance omkring lokale skatte- og toldforhold

  • Kontakt til revision og myndigheder

  • Ad hoc support til lokale ledelseskolleger

  • Deltagelse i lokal ledelse af sitet i Assens

Hertil vil komme samarbejde med økonomifunktionen hos andre Philip Morris International selskaber i Danmark, da koncernen p.t. ekspanderer kraftigt i regionen.


Baggrund i revision og klar til næste step på karriererejsen  

Du har sikkert en baggrund indenfor revision, optimalt efterfulgt af et par år som regnskabschef eller financial controller med ansvar for dine egne selskaber eller forretningsenheder.

Det er ikke afgørende om du allerede har stiftet bekendtskab med ledelsesrollen, hvorimod erfaring fra at indgå i en international koncern med de procedurer og rapporteringskrav som gælder der, vil være kompetencer som tillægges stor værdi.

Philip Morris International er en meget professionel og udviklingsorienteret koncern og det er afgørende, at du ser dig selv på en karriererejse, hvor faglig ambition og lysten til nye udfordringer er vigtige drivere på din professionelle vej.

Du har et internationalt perspektiv, og er samtidig motiveret for at bruge de næste år på at integrere en solid dansk virksomhed i en international koncern. Processer og IT-systemer er blandt dine interesseområder, og du arbejder hele tiden på, at disse skal understøtte og hjælpe forretningen.

Som del af en international koncern med lokal dansk forankring er det en forudsætning, at du begår dig professionelt på engelsk og dansk i skrift og tale.


Selvstændigt ansvar og mulighed for at udleve din ambition i global koncern

Du har her mulighed for at få en ualmindelig spændende opgave – med selvstændigt ansvar for økonomifunktionen i en lokal succesvirksomhed, der er købt ind i en multinational koncern, på grund af de unikke kompetencer som virksomheden har. Du får mulighed for at arbejde indenfor koncernens vigtigste og mest forretningskritiske satsning – omstillingen til røgfri produkter, og du vil i den forbindelse komme til at opbygge kompetencer og netværk, blandt internationale kolleger som er kendt for at være blandt de dygtigste indenfor deres respektive fagområder.

Lyder dette som din næste udfordring? Så kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Samtaler finder sted i august.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: AssensVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk