Projektingeniør - akvakultur

Bæredygtige løsninger til en industri i rivende udvikling

Graintec er på en spændende rejse, hvor ejerkredsen og direktionen har besluttet at udnytte virksomhedens store viden om fiskeopdræt, en robust projektmodel og stærke økonomiske ejerforhold til at udvikle komplette landbaserede fiskefarme, som kan imødekomme en stor efterspørgsel i markedet efter bæredygtige løsninger og effektiv projekteksekvering. 


Dimensionering og gennemførelse af projekter i stor skala

Som projektingeniør i Graintecs engineering afdeling vil du være involveret i stort set alle faser af et projekt. Din dagligdag vil være præget af mange forskellige opgaver, som er grundlaget for at kunderne får den optimale løsning og oplever en professionel afvikling af projekterne:

  • Fastlæggelse af det tekniske grundlag for projektet, herunder P&ID´er, P&FD´er og specifikation af snitflader

  • Procesdesign og dimensionering af vandkredse og hjælpesystemer

  • Dimensionering af systemer og komponenter, herunder tekniske specifikationer til indkøb

  • Udarbejdelse af styrings- og reguleringskoncepter

  • Teknisk assistance under idriftsættelse, indregulering, validering af garantier

  • Koordinering på tværs i organisationen

Graintec har en projektmodel og ikke mindst underliggende systemer og procedurer, som sikrer, at både engineering fasen og projektafviklingen forløber med overblik og uden store overraskelser – så du som medarbejder i projektet kan koncentrere dig om at lave markedets bedste anlæg.


Erfaren ingeniør med kendskab til akvakultur eller spildevandsindustri

Vi forestiller os du er udannet ingeniør, gerne kemi, maskin- eller procesingeniør, med 3-5 års relevant brancheerfaring samt god teoretisk forståelse for termodynamik og fluidmekanik.

Du er drevet af at opnå specialistviden inden for netop dit område, og du er allerede i dit nuværende job en af de centrale ”go-to guys” som forstår virksomhedens kernekompetence. Du arbejder systematisk, og du elsker at bruge de værktøjer, som er til rådighed i en professionel engineering virksomhed til at gøre hverdagen nemmere og projektafviklingen forudsigelig.


Nøglerolle i professionelt projekt set-up

Du får her mulighed for at være med fra start i opbygning af et nyt forretningsben, hvor forudsætningerne for at komme rigtigt fra start - med solide procedurer, teknologiske løsninger og ikke mindst organisering som en rigtig engineering virksomhed - er optimale. 

Du vil komme til at arbejde sammen med meget professionelle og erfarne projektfolk, som brænder for engineering og store projekter, og du vil møde kolleger, hvor høje ambitioner går hånd i hånd med en beslutning om, at det skal være både sjovt og personligt udviklende at gå på arbejde.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ snarest muligt.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: VejleVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk