Teknisk Projektsalg - Medicoindustrien

Udvikling af stærke kunderelationer

Kommerciel projektledelse - med udgangspunkt fra Ortofons kontor i Næstved

Ortofon er kendt for at udvikle og producere nogle af verdens fineste højkvalitets pick-up´er – en position som bl.a. er opnået i kraft af virksomhedens kompetencer indenfor fremstilling af micro komponenter med meget små tolerancer.  For de fleste er det mindre kendt, at Ortofon i kraft af netop disse kompetencer, tillige er blevet en vigtig leverandør af micro komponenter til medicoindustrien i ind- og udland. Der er specielt tale om støbte plast og gummiemner, men også udvikling og produktion af komplette medico devices.

Din opgave bliver at videreudvikle dette meget interessante marked, hvor en håndfuld nøglekunder, hovedsageligt i Skandinavien, Tyskland og Schweiz, allerede udgør en betydelig del af Ortofons aktivitet.

Der er tale om en opgave, hvor kommerciel projektledelse er det ord som bedst beskriver vejen til succes. Kundernes fokus er kvalitet og sikker leverance og her er Ortofons tilstedeværelse med produktion i Danmark et afgørende parameter.

Du bliver bindeled mellem kundernes og Ortofons udviklingsafdelinger når nye projekter og produkter udvikles, og du bliver den alt afgørende forbindelsesofficer mellem kundernes supply chain og Ortofons produktion når leverancen kører.

Potentialet for at udvide forretningsomfanget med beståede kunder er meget stor og du kommer til at prioritere din indsats mellem udvikling af disse, og en fokuseret indsat på at identificere og udvikle nye strategiske kunder – uanset er vejen dertil en demonstreret evne til at være en stabil og kompetent leverandør.

Du får derfor en alsidig rolle med at matche Ortofons kompetencer med kundernes behov – teknisk, logistisk og kommercielt.


Erfaring fra medico eller automotive

Du har allerede erfaring fra en teknisk salgsfunktion hos en af landets professionelle komponent-leverandører, optimalt indenfor medicoindustrien eller automotive – eller du arbejder i dag med produkt- udvikling i industrien, men brænder for at udvikle dig i en mere kommerciel retning.

Uddannelsesmæssigt kan der være flere veje ind i jobbet. En baggrund som ingeniør eller cand.merc. er et oplagt teoretisk fundament, men du kan også have en mere teknisk baggrund - som værktøjs -eller plastmager kombineret med en afsætningsøkonomisk efteruddannelse.

Teknisk er du ikke eksperten i samarbejdet, men du ved samtidig, at et teknisk niveau som sætter dig i stand til at tage en relevant dialog, er forudsætning for at få taletid og for din gennemslagskraft.       

Det vigtigste er er du arbejder målrettet og struktureret. At du er tilstrækkelig vedholdende til at arbejde med salgsprojekter som kan løbe over flere år, og at du kan bringe energi og fokus til samarbejdet – både hos kunderne og internt i organisationen.

Du ser dig selv som teknisk projektleder eller som key account manager, og du får din energi ved at katalysere det langsigtede samarbejde mellem din egen og kundernes organisationer.


International rolle i en virksomhed, med fokus på produktion og teknologiudvikling i Danmark

I 2018 fejrede Ortofon 100-års fødselsdag. En rejse, hvor god lyd, kvalitet og teknologi har været den røde tråd. Virksomheden har de seneste år investeret markant i både teknologi og organisation, og du kommer derfor til at stå på et stærkt fundament af viden og kompetence.

Du får en afgørende rolle i at videreudvikle virksomhedens aktivitet indenfor et område som er valgt som et strategisk udviklingsområde, og du vil opleve fokus og opbakning fra hele organisation.

Har du forudsætningerne for at tage dette ansvar, kan Ortofon tilbyde dig selvstændigt ansvar, opbakning og en solid platform som fundament for at skabe en fælles succes.

Kontakt PeopleLinks konsulenter Jesper Nielsen på +45 2448 2015 eller Pernille Lærke Iversen på +45 2887 2115 for yderligere information, eller send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.Geografi: Sjælland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: NæstvedVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk