Teknisk Chef

Ansvar for vedligehold – og udvikling af højt automatiseret fabrik

Ledelse og udvikling af funktionen  

LIP Bygningsartikler A/S har gennem en årrække været førende indenfor fremstilling af fliseklæb og beslægtede produkter. Virksomheden har opnået dette ikke mindst gennem et konstant fokus på at automatisere og optimere produktionsudstyret, så fabrikken i Nr. Aaby i dag er first in class indenfor koncernen – og generelt i branchen.

Kerneudstyret i fabrikken består primært af proces- og blandeudstyr samt internt transportudstyr.

Du bliver leder af en erfaren vedligeholdelsesafdeling, der består af flere faggrupper, herunder smede, elektrikere, programmør og medarbejdere med byggeteknisk baggrund.

Dit ansvar er, at produktionsudstyret altid er i en stand, så oppetid og produktkvalitet er bedst mulig. Samtidig vil du i tæt samarbejde med fabrikschefen få en vigtig opgave med at følge den tekniske udvikling og gennemføre projekter, som vil øge performance og stabilitet.

Blandt konkrete opgaver, som ligger indenfor dit område, kan nævnes:

  • Ledelse og udvikling af vedligeholdelsesafdelingens 11 medarbejdere
  • Videreudvikling af systemer med fokus på forebyggende vedligehold
  • Sikre at gældende lovgivning overholdelses
  • Budgetlægning og opfølgning
  • Planlægning og gennemførelse af teknologiprojekter i samarbejde med udstyrsleverandører

Samtidig forventes det, at du stadig er så dygtig en tekniker, at du evner – og ikke mindst finder det naturligt - at være praktisk sparringspartner for afdelingen og for hele organisationen, når udstyret driller.        

 

Maskinmester eller ingeniør med håndværksmæssig baggrund

Du har sikkert en baggrund som maskinmester eller ingeniør med en faglig baggrund, og du har allerede erfaring med at lede en vedligeholdes- eller teknisk projektafdeling. Du kender udfordringen med at prioritere mellem daglig drift og udviklingsopgaver, og du er god til løse opgaverne, så produktionen forstyrres så lidt som muligt, og organisationen føler sig tryg ved, at problemer bliver løst, når de opstår.

Du er sikkert selv en dygtig tekniker, og du udstråler en ro og faglig kompetence, som gør, at kolleger ofte går til dig, når de står med en udfordring, som de har brug for at drøfte.

Du trives med at tage ansvar både for dine egne tekniske og administrative opgaver og for, at dine medarbejdere trives og udvikler sig. Som leder er du kendt for at skabe overblik og for at være forudsigelig og klar i din kommunikation.

 

Vigtig rolle i en lokal succesvirksomhed med stærk international forankring

Du træder ind i en uformel virksomhed med imødekommende kolleger, som alle brænder for deres faglighed. Den frie og familiære kultur har medført et stærkt sammenhold på tværs af organisationen, hvilket blandt andet har resulteret i, at medarbejderne har lang anciennitet. Samtidig vil du opleve, at du som del af en international koncern med et professionelt setup har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Du kan se frem til en selvstændig rolle, hvor du samtidig har mulighed for at sparre med en chef og kolleger, som har mange års erfaring med udstyr og processer på fabrikken.

På fabrikken i Nr. Aaby arbejder der ca. 50 medarbejdere, hvoraf 20 af dem er tilknyttet produktionen. Alle kender hinanden og lægger vægt på at opretholde gode relationer – fagligt såvel som personligt.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Nørre AabyVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk