Recipe Specialist

Med afsæt i kemi, produktionsteknologi og systemer

Overblik over komplekst produktionsgrundlag  

Trioworld Industrial Film er ambitiøse og vil i løbet af de kommende år udbygge produktions-kapaciteten i Divisionen og forøge andelen af genanvendt plast i produktporteføljen. Som Recipe Specialist får du ansvar for at skabe, vedligeholde og udbygge overblikket omkring de mulige materialesammensætninger og medfølgende produktionsprocesser, som en fortsat øget diversitet af materialer kræver.

Rollen er central i forhold til virksomhedens strategi, hvor fokus er at imødekomme kundernes efterspørgsel efter bæredygtige løsninger. Du samler viden fra alle produktrelaterede afdelinger - produktudvikling, sourcing, product management, kvalitet og teknisk afdeling og skaber og vedligeholder det system, hvor produktionsgrundlaget for virksomhedens mange produkter kan gøres tilgængelige for alle.

I hvert produkt indgår en unik sammensætning af råvarer, processer og maskiner, som fra produktion til produktion kan variere afhængig af råvaretilgængelighed og kapacitet på specifikke maskiner – på samme måde som det kendes fra andre proces- og fødevareindustrier.

Du anvender din kemiske indsigt og procestekniske forståelse på at udvikle og vedligeholde systemet, så det kan guide brugerne til at træffe de rette materialevalg for at opnå de ønskede egenskaber i produktet, samt støtte planlægning, salg og indkøb til at prioritere, sælge og købe de rette produktioner, produkter og råvarer.


Kemiingeniør, materialeingeniør eller recept-ekspert

Du har sikkert allerede en tilsvarende position med ansvar for produktionsgrundlag, masterdata eller recepter indenfor proces, fødevare eller medicinalindustrien. Vi forstiller os, at du afhængig af organisationens opbygning, enten kan være en del af udviklings-, planlægnings- eller PTA-afdelingen, eller at du måske har en teknisk rolle i produktmanagement.

Det vigtigste er, at du motiveres af kompleksiteten i opgaven, og at du altid foretrækker at bruge systemer til at skabe overblik og transparens, som også dine kolleger forstår.  

Da du vil få behov for at samle din baggrundsviden flere steder i organisationen, er det samtidig vigtigt, at du trives med at have en stor berøringsflade og ikke er bange for at stille spørgsmål til hvordan tingene hænger sammen.

Uddannelsesmæssigt kan der være flere indgange til jobbet, men da der altid er tale om polymerprodukter, vil en baggrund indenfor kemi og/eller materialelære være oplagt.

 

Nøgleposition, hvor udviklingen er drevet af en bæredygtig omstilling  

Brænder du for kompleksitet og er du motiveret af at samle trådene og skabe overblik såvel som indsigt, så har du her en sjælden mulighed i en af regionens mest ambitiøse produktionsvirksomheder. Trioworld har allerede en førende position i sit marked og en ejer med ambitioner og investeringslyst til at udvide denne position.

Du kommer til at arbejde ud fra en dagsorden med øget bæredygtighed i et miljø, hvor målene er høje, og hvor forandring er en forudsætning for en fremtidig rolle helt fremme i branchen. Du vil derfor få indflydelse og taletid, samtidig med at du kommer til at arbejde sammen med nogle af de mest erfarne og kompetente folk i branchen.

Lyder dette som dit næste skridt i karrieren?

 

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på +45 24482015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via 'Søg stillingen' hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: NyborgVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk