IT Operations Manager

Bliv en del af en spændende og innovativ virksomhed i vækst

En bred palette af opgaver inden for IT operations – i et bredt samarbejde

Plus Pack er i dag en af Europas førende inden for udvikling og fremstilling af innovative og bæredygtige aluminium- og plastemballageløsninger til friske fødevarer. Virksomheden har produktion i Danmark og Belgien, og leverer emballageløsninger til kunder i mere end 50 lande.

Som IT Operations Manager bliver du en del af afdelingen Group Projects & Digitalization. Du bliver en del af et mindre, men fagligt stærkt team, som i fællesskab sikrer et godt og stabilt IT-miljø og IT-services til brugere både nationalt og internationalt. Virksomheden har i de senere år gennemført en ambitiøs digital strategi, og den digitale agenda forsætter i de kommende år.  Virksomhedens IT-infrastruktur håndteres både inhouse og i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

Det bliver dit ansvar at sikre en stabil driftsplatform – både selvstændigt og i samarbejde med leverandører. Du fordeler din tid mellem hands-on IT operationsopgaver og projekter. Derudover får du særligt ansvar for at understøtte produktion og supply chain med support på applikationer, systemplatform og hardware – i tæt samarbejde med leverandører. Mere konkret kommer din hverdag til at bestå af:

  • Selvstændigt gennemførelse af upgrades, installationer og patching
  • Klient-, AD og licenshåndtering
  • Brugersupport, service desk og trouble shooting
  • Koordinering og styring af samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere inden for IT-drift
  • Deltagelse i administration og vedligeholdelse af servermiljøet
  • Deltagelse i IT-projekter, bl.a. udrulning af nye systemer eller applikationer, implementering af nye leverandøraftaler

Arbejdsstedet er virksomhedens hovedkontor i Odense.


Du er fagligt stærk, erfaren og ambitiøs

Vi forestiller os, at du har en IT-faglig uddannelse kombineret med solid erfaring med IT-drift, f.eks. som IT-supporter, IT-administrator eller IT-driftschef. Men der kan også være andre indgange til jobbet. Det vigtigste er, at du brænder for IT operations, og at du allerede har opbygget en god erfaring med selvstændigt at drive IT-drift på en Microsoft platform både på servere og business applications. Det er en stor fordel, hvis du allerede har opbygget erfaring i en produktionsvirksomhed, men det er ikke et krav.

Derudover er det vigtigt for din succes i rollen, at du har en vedholdende og ’can-do’ indstilling til din opgaveløsning. Du løser dine opgaver både selvstændigt og i tæt samarbejde med enten kolleger eller leverandører. Derfor er det afgørende, at du trives med en bred kontaktflade i dagligdagen, at du nemt bygger relationer og tillid omkring dig.

Din arbejdsstil er kendetegnet ved energi, overblik og vedholdenhed. Du arbejder struktureret med dine opgaver med fokus på både kvalitet, effektivitet og compliance. Du involverer og engagerer dine samarbejdspartnere, og gør dét, der skal til for at komme i mål med opgaven.

Da Plus Pack opererer internationalt, er det en forudsætning, at du behersker engelsk på et højt niveau i skrift og tale.


Bliv en del af en spændende og innovativ virksomhed i vækst

Du bliver en del af en spændende, international virksomhed, som har en unik position på markedet for fødevareemballage. Virksomheden udvikler og producerer et af de største og bredeste produktprogrammer inden for fødevareemballage til hele det europæiske marked. Virksomheden investerer kontinuerligt i ny teknologi, og har stort fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi – og du vil opleve, at den øverste ledelse er meget fremsynede og aktive på området.

Du får en unik mulighed for at arbejdet med et bredt udsnit af IT operationsopgaver og -projekter, i en virksomhed, der arbejder professionelt med både driften og udviklingen. Du bliver en del af en spændende digitaliseringsrejse, der er begyndt, men fortsætter i de kommende år. Du får derfor gode muligheder for at sætte dit fingeraftryk og bidrage til den fortsatte udvikling af virksomheden. Det tætte samspil med dine kolleger og samarbejdspartnere på tværs af faglighed og nationalitet vil give dig både læring og plads til at bidrage.

Lyder dette som dit næste karriereskridt? Så send os din ansøgning via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale. Du kan læse mere om virksomheden på www.pluspack.com, eller kontakte Pernille Iversen hos PeopleLink på 2887 2115 for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig!Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense SVil du vide mere?

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk