Recruiter til vækstorganisation

Du arbejder strategisk og er på forkant

Du tiltrækker og får de allerbedste talenter om bord

DBI er i rivende udvikling, og det betyder, at der er et stort behov for at få flere dygtige kolleger med om bord. Stillingen som Recruiter er nu oprettet for at flytte måden at arbejde med rekruttering på. Drømmen er at kombinere en strategisk tilgang med at være på forkant med de daglige opgaver. Ligesom ledere, der har mange ideer til processen og kontakter, skal opleve, at de får hjælp i hele rekrutteringsprocessen.

Du får derfor ansvaret for rekrutteringsprocessen fra A til Z, og i samarbejde med DBI’s 30 ledere er du med til at identificere, kontakte og kvalificere kandidater til mange typer specialiststillinger, hvor kandidaterne typisk har en ingeniørmæssig eller teknisk baggrund. Dem er der ikke så mange af, så du rekrutterer gerne fra hele verden, hvis det er dér, de dygtigste folk findes. Konkret varetager du følgende hovedopgaver:

  • Fastsættelse af den rette rekrutteringsproces til behovet og få processen hele vejen i mål
  • Udformning af job- og kandidatprofil i samarbejde med ansættende ledere
  • Udformning af kandidatkommunikation og valg af rekrutteringskanaler

Search i LinkedIn Recruiter og i andre relevante databaser samt aktiv brug af netværk.

Du skal hele tiden have fingeren på pulsen med hensyn til nye veje til de rigtige kandidater. Du kommer derfor også til at udvikle nye tiltag og koncepter, f.eks. Graduate- og alumni-programmer, og nytænke, hvordan kanaler/jobportaler anvendes samt styrker DBI’s employer branding-profil. Bredere HR-opgaver kan også komme forbi dit bord.

Du får en bred samarbejdsflade med dine kolleger i HR om bl.a. de administrative opgaver i processen. DBI anvender systemet HR Manager som HR- og rekrutteringssystem.
 

Med god energi kombinerer du evnen til at eksekvere og tænke langsigtet

Det vigtigste er, at du brænder for rekruttering og motiveres af at få de helt rette nye kolleger med på holdet.

Vi forestiller os, at du har et par års erfaring med search og rekruttering fra en anden virksomhed eller fra et rekrutteringsbureau. Du kan derfor bidrage både til proces, metoder og redskaber i forhold til f.eks. search og aktiv brug af flere rekrutteringskanaler, herunder SoMe.

Du har sandsynligvis en uddannelse på kandidatniveau inden for business, organisation, HR eller lignende. Du begår dig flydende på dansk og engelsk. Du tænker systematisk og er operationelt eksekverende, mens du i dit baghoved altid har det lange øje på. Du trives godt med til tider korte deadlines og højt tempo.

Det er kendetegnende for dig, at du er proaktiv og handlingsorienteret. Du er optaget af at komme i mål sammen med lederne og sætter en ære i at finde det helt rette match.

Du har en positiv og energisk udstråling, som gør dig i stand til at ”vinde” personer – både dine egne kolleger og de potentielle kandidater, du vil komme i dialog med i dit arbejde.
 

DBI sikrer liv og værdier ● Kom med på udviklingsrejsen

Du får mulighed for en HR-karriere med rekruttering som speciale i en virksomhed i stor vækst, hvor HR-opgaven til stadighed udvikler sig i nye retninger. DBI ønsker at arbejde strategisk og proaktivt med rekruttering, og du bliver frontløber.

Du kan se frem til en hverdag med et stærkt samarbejde med lederne, hvor du skaber konkret værdi på tværs i organisationen og samtidig udvikler såvel dine egne kompetencer som DBI’s måde at håndtere rekruttering på.

Du bliver en del af et hus med mange fagligheder, nationaliteter og forskellige typer mennesker, som alle er specialiserede på deres felt og brænder for det, som de arbejder med. Som arbejdsplads er DBI kendetegnet ved gode værdier, et stort fokus på udvikling samt et fleksibelt og uformelt samarbejdsmiljø.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Sjælland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HvidovreVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk