Maskiningeniør

Klassiske ingeniør discipliner ● Trykbærende udstyr

Du arbejder med at dimensionere, designe og/eller produktudvikle

Du bliver en del af et internationalt, fagligt team af 10 Product- og Design Engineers i Engineering Center, Cooking & Drying. Centret arbejder med nogle af de helt centrale maskiner i ’rendering’ processen, nemlig det trykbærende udstyr. Her skal flere ingeniørdiscipliner anvendes for at den endelige løsning matcher til kundens behov.

Som ny kollega kan dine opgaver få hovedvægt på rollen som Product Engineer eller Design Engineer. Vægten afhænger af dine kompetencer og interesser. Din hverdag bliver således efter dialog med din kommende chef sammensat blandt følgende hovedopgaver:

  • Håndtere kundeordrer; klargøre P&ID, dimensionere og beregne til endeligt design-/materialevalg

  • Maskindesign fra 3D komplet maskindesign til 2D produktionstegninger

  • Drive og deltage i udviklingsprojekter fra mindre forbedringer til større projekter

  • Supportere den øvrige organisation med din viden og indsigt

Som Product Engineer arbejder du desuden med product management for udvalgte maskiner med fokus på at standardiserer maskinkomponenter, mens du som Design Engineer deltager i og udfører designudvikling.

Du får i Global Engineering mere end 40 dygtige kolleger, som alle arbejder for at forbedre og udvikle den service, som Engineering Centret giver til den øvrige organisation. Du får solid indføring i Haarslev Industries procesanlæg og kundernes processer. I den forbindelse vil du også komme på kundebesøg.


Maskiningeniør, der er fagligt nysgerrig og gerne vil arbejde med flere discipliner

Er du maskiningeniør, maskinmester eller lignende, fagligt nysgerrig af natur og åben i din dialog med andre? Så har du et godt fundament til at lære og udvikle dig i stillingen. Vi har ikke en forventning om, at du kender til procesanlæg fra starten, men evne og lyst til at arbejde med flere ingeniørdiscipliner er afgørende.

Med dit gå-på-mod og positive indstilling går du til opgaven med stort engagement. Endelig arbejder du struktureret og systematisk med dine opgaver, og du trives i kombination af egne opgaver og et åbent og tillidsfuldt samarbejde, hvor du også bidrager til fællesskabet og den faglige vidensdeling.

Maskindesign udføres i Autodesk Inventor® og ordrehåndteringen foregår i Dynamics365. Der anvendes i høj grad engelsk som arbejdssprog, som du behersker i skrift og tale.


Uformelt ambitiøst miljø, med faglige udfordringer og udviklingsmuligheder

Du tilbydes en central rolle, hvor du har mulighed for at anvende din faglighed, samtidig med at du opbygger enestående erfaring med Haarslev Industries procesanlæg. Du bliver en del af en international koncern, som er i fortsat udvikling. Din arbejdsplads er på hovedkontoret i Hårslev. Her tilslutter du dig et dedikeret team, hvor alle bidrager til et godt socialt og uformelt sammenhold med en behagelig og ambitiøs atmosfære. Dine kolleger er kompetente og er altid til at komme i kontakt med. Du får derfor rig mulighed for faglig sparring og for at bringe din viden i spil. Hos Haarslev Industries er der også stor opmærksomhed på din udvikling, såvel fagligt som personligt.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HårslevVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk