Group Financial Controller

Du arbejder med KRUUSE koncernen og er bindeled til moderkoncernen, Covetrus

KRUUSE koncernen er godt integreret i Covetrus, og et godt samarbejde på tværs af kulturer samt effektive processer og arbejdsgange er en naturlig del af hverdagen. Med reference til Group Accounting Manager får du selvstændigt ansvar for controlling af KRUUSE koncernen, og det er dig, der er primært bindeled til moderselskabets controllere i USA og Europa. Du kan på den baggrund se frem til følgende primære arbejdsopgaver:

  • Controlle månedsregnskaberne med gennemgang af balancer, analyser, kommentarer mv.

  • Rapportere til Covetrus i rapporteringspakker og ved ad hoc spørgsmål

  • Primær kontaktperson til KRUUSEs internationale revisor set-up

  • Beregne og rapportere skat samt vedligeholde transfer pricing dokumentation

Du får et tæt samarbejde med ekstern revision, når koncernregnskab skal udarbejdes. Ligesom du trækker på deres specialister indenfor skat og transfer pricing efter behov. Målet er, at du kommer til at udføre opgaverne selvstændigt.

Du indgår i et lille controllerteam og får tæt samarbejde med dine kontaktpersoner i datterselskaberne og i bogholderiet, hvor du også er med til at sikre compliance med koncernens retningslinjer. Uanset opgaver foregår arbejdet med stærk holdånd og gå-på-mod i teamet.


Dygtig controller eller revisor med international erfaring og gode relationsevner

Du trives i et dynamisk internationalt miljø og har optimalt nogle års erfaring fra en lignende stilling eller som Financial Controller i en international koncern. Alternativt har du din primære erfaring som revisor for internationale koncerner, og du gjort dig de første erfaringer ’på den anden side af bordet’. Derudover er dit afsæt i en uddannelse som HD(R) eller cand.merc.aud. og gode engelske kundskaber.

Det giver dig energi at levere kvalitet til skarpe deadlines og være omhyggelig, selvom der er mange opgaver. Din proaktive, ligefremme tilgang og gode samarbejdsevner skaber effektivitet samtidig med at humøret er højt. Du trives med en bred kontaktflade, og du begår dig naturligt med mennesker fra forskellige kulturer.

Du har solid erfaring med Excel, og du vil desuden arbejde med ERP-systemet Dynamics 365 og konsolideringssystemet Oracle. Du får den nødvendige oplæring efter behov.


Fagligt spændende udfordringer i internationalt miljø med fælles mål

Retningen er sat mod nye vækstambitioner for KRUUSE og du kan se frem til, at det bliver både spændende og givende at være med i teamet. Du får stor indflydelse, og du bidrager i egen afdeling samt på tværs af funktionerne. Hertil kommer gode kolleger med godt humør og en hverdag fyldt med fagligt udfordrende arbejdsopgaver samt ambitioner for resultaterne.

Du bliver en del af en international fokuseret og moderne arbejdsplads med flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone. Samarbejde, sammenhold og fælles mål er væsentlige for organisationen, og du kan se frem til at arbejde ud fra helheden, hvor man glædes lige så meget over andres succes som sin egen.

Kontakt Group Accounting Manager Kiki Fuglsang på 40804586 eller Konsulent Lene Mølholm på 4236 3975 hos PeopleLink for yderligere oplysninger. Dine kommende kolleger venter på at møde dig, så send gerne dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: LangeskovVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk