Project Manager (Sjælland)

Udvikling og opførelse af fremtidens logistikcentre

En central rolle med det overordnede ansvar for alle projektets faser

Som Project Manager hos MG Real Estate kommer du til at arbejde med store projekter inden for udvikling af moderne og fleksible lager- og logistikcentre. Størrelsesordenen på projekterne varierer mellem 6000 til 100.000 kvm og fællesnævneren er, at der kun bygges på de bedste lokationer omkring de mest centrale distributions- og logistikårer. Uanset projekternes størrelse har du det overordnede ansvar for at styre projekterne i mål inden for de aftalte rammer.

Du vil, som Project Manager arbejde med ​​alle aspekter af projektudvikling. Du vil være involveret i udformningen af ​​bygningsplanerne og vil koordinere dem med de interne afdelinger for nøje at følge aftaler, planlægning og budget. Dine hovedopgaver er, at:

  • Lede og sikre fremdrift i ​​alle facetter af udviklingen på nye og eksisterende projekter

  • Sikre den nødvendige koordinering og indgåelse af kontrakter med entreprenører, arkitekter, diverse rådgivere, forsyningsselskaber og andre samarbejdspartnere

  • Bidrage til udformningen af ​​bygningsplanerne og koordinering med de interne afdelinger

  • Sikre den løbende opfølgning på projekter, herunder kontrakter, fakturering, budgetter, tekniske rapporter og ugentlige projektrapporter

  • Agere kontaktperson for kunder og samarbejdspartnere under hele byggeprocessen

  • Afholde regelmæssige møder med kunder og samarbejdspartnere samt opfølgning herpå

  • Opbygge et tæt samarbejde med kolleger i Norden og på hovedkontoret i Belgien

Du involverer, koordinerer og sparrer med dine dygtige kolleger i hele Europa efter behov, og du har derudover en bred kontaktflade med alle projektets aktører.

Dit primære arbejdssted vil dels være på sitet Greve Distribution Center (GDC) og dels på kontoret i Carlsberg Byen i København, hvor flere af dine danske og nordiske kolleger arbejder ud fra. Ligeledes kan du forvente løbende at skulle besøge og deltage i møder på virksomhedens andre byggesites, samt du skal forvente et til to møder om måneden på hovedkontoret i Belgien.


Selvstændig projektleder med gode kommunikationsevner og lyst til at tage ansvar

Du har allerede erfaring som projektleder eksempelvis fra en rådgivende ingeniørvirksomhed, entreprenør eller bygherre, og du ved derfor, at du har lysten til at arbejde selvstændigt med alle projektets faser. Har du erfaring med lager- og industriejendomme, er det en fordel. Der arbejdes primært i betonkonstruktioner, hvorfor det er her din erfaring og viden er størst. Dit fundament er en relevant civilingeniøruddannelse inden for byggeri eller konstruktion.

Uanset baggrund tager du gerne ansvar, du er handlekraftig og god til at kommunikere og formidle et budskab klart. Du har en god evne til at motivere og det at lede mennesker og processer falder dig naturligt. Er du udadvendt med et godt humør og en ligetil fremtoning, og trives du i et miljø med en dynamisk hverdag, vil du falde godt til såvel blandt dine kolleger som samarbejdspartnere.

Dine kolleger og samarbejdspartnere er placeret i både Danmark og resten af Europa, og det er afgørende, at du behersker engelsk på højt niveau i både skrift og tale.


Ambitiøse projekter og bæredygtigt byggeri i en international forankret virksomhed i vækst

Du får mulighed for at arbejde i en international virksomhed med mere end 20 års erfaring i højhastigheds udvikling af store ejendomme. Med et fokus på bæredygtighed som en af organisationens centrale søjler, tager MG Real Estate ansvar i udviklingen af et grønnere samfund for fremtidige generationer. Du er, med andre ord, med til at sætte barren højt for at reducere et miljømæssigt fodaftryk.

Du bliver en del af en virksomhed i vækst og i kombinationen af et marked med stor efterspørgsel og en klar ambition om at udvide i Danmark, er der særdeles gode muligheder for at du kan udvikle dig i takt med virksomheden.

Lyder dette som dit næste karriereskridt? Så kontakt Mikkel Nielsen hos PeopleLink på tlf. 40318113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale.Geografi: Sjælland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Greve/KøbenhavnVil du vide mere?

Mikkel Nielsen
Kontakt Mikkel Nielsen
Mobil: +45 40 31 81 13
E-mail: mn@peoplelink.dk