Sales Manager

Salg af komplekse MES løsninger til industrien

Fra afdækning af potentiale til overlevering til projektafdelingen

Du får, som ansvarlig for salg af Scanvaegt Systems markedsledende løsninger indenfor MES-software, mulighed for at bruge din viden om produktionsudstyr, processer og industrielt software, til at skabe unikke løsninger for kunder med brug for sporbarhed, receptoverblik og opfølgning på produktions KPI´er.

Scanvaegt Systems kunder og største markedspotentiale findes indenfor fødevareindustrien, men også andre industrier kan være interessante at udforske, såfremt du ser et match mellem branchens behov og Scanvaegt Systems løsninger. Scanvaegt Systems har ofte en unik konkurrencefordel, da man kan levere en komplet løsning, som både består af software, hardware og service.

Netop at opsøge og udfordre potentialet i markedet bliver en vigtig del af dit job, da behovsafdækningen hos en potentiel kunde, altid starter med at forstå kundens forretningsgrundlag, og ikke blot de åbenlyse behov for datafangst og dokumentation, som ligger i produktionen. Scanvaegt Systems software og tilhørende hardware vil ofte bibringe værdi til hele kundens værdikæde og dermed deres tilbud til markedet.

Når du har identificeret en potentiel kunde og afdækket kundens behov, kan resten af salgsprocessen bedst beskrives som et projekt, hvor løsningen og hermed den konkrete værdi for kunden, udmøntes i tæt dialog med dit tekniske bagland og kundens tekniske afdeling. Her er din rolle at have det tekniske overblik og sikre fokus og fremdrift i processen.

Du har ansvaret for hele processen, og når løsningen er fundet – standardiseret eller kundetilpasset, vil din kommercielle side igen komme i spil i form af kalkulation, tilbudsgivning og forhandling – for endelig at overdrage projektet til projektafdelingen.

Når du er kommet ind i Scanvaegt Systems produkter og løsninger forventes det, at du sammen med dine danske kolleger, også vil tage en aktiv rolle som teknisk sparringspartner og specialist for dine salgskolleger i Tyskland, Polen og i de nordiske lande. Skønt dit primære ansvar bliver det danske marked, kan denne del af salgsrollen derfor også aflede rejseaktivitet i udlandet.


Solid viden om industrielt software – og erfaring med salg af komplekse løsninger

Du har en solid viden om produktion, processer og industrielt software – ikke nødvendigvis som udvikler, men på applikationsniveau. Du er i stand til at analysere en produktion og specificere løsninger på baggrund af kundens udstyr, gældende lovgivning og potentielle markedsmuligheder, hvor transparens og dokumentation er et salgsparameter.

Har du konkret erfaring med print and apply og løsninger til datafangst – og/eller procesudstyr til fødevareindustrien, er det naturligvis en stor fordel.

Det vigtigste er, at du har dokumenteret erfaring med succesfuldt at bruge din viden i en kommerciel sammenhæng. At du er nysgerrig og trives med at opsøge nye forretningsmuligheder og gennem viden, analyse, dialog og forhandling, skaber værdi for både kunderne og Scanvaegt Systems.

Personligt vil der blive lagt vægt på, at du er en mulighedssøgende selvstarter, som forstår at skabe din egen hverdag med kunder, kolleger og samarbejdspartnere i branchen, og samtidig ved, at en metodisk og målrettet arbejdsform, er det som skaber resultater i et professionelt og teknisk forretningsmiljø.  


Selvstændigt ansvar i en markedsledende virksomhed

Du tilbydes et selvstændigt og fagligt udfordrende ansvar hos en af markedets stærkeste spillere indenfor sit område. Du vil opleve, at virksomhedens evne til at levere både software og hardware ofte åbner døre, og at netop samarbejdet med kolleger i de forskellige forretningsområder skaber både forretningsmuligheder og mulighed for, at du kan udvikle dig fagligt og personligt.  

Kontakt Jesper Nielsen eller Pernille Iversen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Hele landet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Hele landetVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk