Teknisk Chef

Finmekaniske produkter i verdensklasse

Superdygtige medarbejdere og unikke faglige udfordringer

Engineering funktionen i Ortofon er krumtappen i samspillet mellem teknologi, produktion og markeder. Som Teknisk Chef kommer du i spidsen for et team af 10 kompetente og selvstændigt arbejdende kolleger, der løser komplicerede udviklingsprojekter inden for akustik, finmekanik og plastmaterialer og gummi compounds.

Engineering- og udviklingsopgaverne er ofte helt unikke, inden for tre meget varierede tekniske discipliner;

  • Produkter til Ortofons verdenskendte pickup kollektion, hvor der bl.a. arbejdes med de nyeste materialer, fast prototyping processer og 3D print

  • Maskiner og udstyr, der skaber mere kapacitet, bedre flow og højere yield i produktionen

  • Underleverandørløsninger, hvor Ortofon leverer plastemner med særlige tolerancekrav, gummi compounds med specielle akustikegenskaber eller koncentrationskrævende mikromontagearbejde

Gennem en løbende dialog med de øvrige afdelinger bliver det din overordnede opgave at vurdere, indstille og prioritere engineering- og udviklingsprojekterne. Med til denne dialog hører også at opnå det effektive samspil, som sikrer Ortofon en høj leveranceevne og en uformindsket konkurrencekraft i markedet.

Næstved er base for engineering funktionen. Selve produktionen foregår i Nakskov, hvor 3 af kollegerne har deres base. Du forventes at være i Nakskov 1-2 dage om ugen – en rytme de øvrige på Næstved kontoret allerede har opbygget.


Inspiration + videndeling + ledelse = innovative og effektive projekter

Ledelse er klart en af dine styrker, som tydeligt viser sig i hverdagen, hvor du kommer med positiv energi, viser vejen, og delegerer opgaver på en engagerende måde.

Du har en evne til at finde den rette balance mellem fokus på medarbejderne, fokus på teknikken og fokus på fremdrift i opgaverne. Hurtigt vil medarbejderne opdage, at de med dig har fået en resultatorienteret chef, som samtidig er meget optaget af at skabe et vidensmiljø, hvor læring og faglige udfordringer går hånd i hånd med kompetenceudvikling.

Formodentlig har du en videregående uddannelse inden for mekanik, eller du har med en anden teknisk uddannelse i bagagen bevæget dig i virksomheder og brancher, som har givet dig en dyb mekanikforståelse. Teknisk set er du mere generalist end specialist, og du bruger dit overblik til at forstå komplekse sammenhænge for efterfølgende at kunne med sparre med dine medarbejdere om teknologiløsninger og eventuelle behov for eksterne ressourcer.
 

Motiveret for at gøre en forskel på teknologi- og medarbejderudvikling?

Ortofon er en agil, fleksibel og innovativ virksomhed, hvor hver medarbejder spiller en vigtig rolle for helheden. Deltagelse i EU teknologiprogrammer, samarbejde med DTU og samspil med mange internationale partnere er en integreret del af engineering funktionen.

Fra et 2021 perspektiv bygger Ortofon på mere end 100 års akustikinnovation og faglig stolthed. Fremtiden tegner lys, i form af et vinylmusik marked i fortsat global fremgang kombineret med interessante forretningsmuligheder inden for b-t-b området.

Vil du gerne arbejde i en virksomhed og kultur, hvor du rent faktisk kommer til at gøre en markant synlig forskel, så lad os høre fra dig! Kontakt Pernille Lærke Iversen på +45 2887 2115 for yderligere information, eller send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.Geografi: Sjælland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Næstved/NakskovVil du vide mere?

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk