Executive Assistant

Strategieksekvering og projektledelse

Du skal understøtte en ambitiøs vækstrejse

Drives du af at arbejde med strategi i en kontekst, hvor du selv er involveret, når det mest udfordrende arbejde starter – når visionen skal materialisere sig i handlingsplaner, actions og kommunikation som fængsler organisationen og andre interessenter?

Kan du svare ja til det, så har du her en sjælden chance for at få en central rolle i organisationen, hvor du vil være med til at udvikle FJ Industries A/S både organisatorisk og forretningsmæssigt.

Dine opgaver spænder vidt, men fælles for dem er, at de handler om strategieksekvering. Blandt dine opgaver kan nævnes:

  • Udarbejdelse af strategi- og forretningsplaner – både selvstændigt og i samarbejde med eksterne konsulenter og virksomhedens ledelse  

  • Identificering og kortlægning af forretningskritiske områder, som kan udfordre eksekvering af strategiplanen

  • Ledelse af virksomhedens Project Management Board, herunder sikre fremdrift og projektleverancer, supportere de enkelte projektledere og holde overblik over centrale forretningsinitiativer

  • Udarbejdelse af kommunikation, som kan understøtte virksomhedsprofilering og branding, målrettet relevante fora og platforme

  • Facilitering af den digitale, salgsfremmende markedsføring i tæt samarbejde med salgsafdelingen og eksterne bureauer

Der vil være tale om opgaver, hvor du kommer til at arbejde på virksomhedens øverste strategiske niveau i tæt samarbejde med direktionen. Ydermere vil der vil være opgaver, hvor du selv bliver udførende på områder, hvor du har din primære faglige kompetence.


Erfaring med virksomhedsudvikling fra konsulentbranchen – eller som EA

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau indenfor strategi, forretningsudvikling og projektledelse, og du har allerede gjort dig dine første praktiske erfaringer med virksomhedsudvikling fra en lignende rolle eller som management konsulent.

Du har en høj analytisk kapacitet, og du finder det naturligt at arbejde metodisk og målrettet mod et langsigtet mål, mens du sikrer fremdrift på projekter gennem overblik og rettidig opfølgning. Vigtigt er det samtidigt, at du har så meget personligt og fagligt overskud, at du formår at lytte til organisationen og forholde dig åben og konstruktiv til de input, du får.

Skønt du sikkert stadig er i starten af din karriere, har du en sikker tro på din faglige viden og din naturlige afbalancerede gennemslagskraft, at du kan udfordre ledelsesbeslutninger og dine kolleger i ledelsesteamet på en konstruktiv og løsningsorienteret måde, så virksomhedens strategiske retning fastholdes.  

Du betragter sikkert dine analytiske og organisatoriske evner som dine stærkeste professionelle kort, men i denne rolle vil dine kommunikative evner have en sidestillet vigtig betydning for din – og hermed for FJ Industries - succes med at komme i mål med strategien.   


Indflydelse og indsigt på virksomhedsniveau

Du tilbydes en central rolle i en international virksomhed med en ambitiøs vækststrategi, hvor du kan se frem til at arbejde med en række varierende opgaver på strategisk og taktisk niveau. Du får et job med stor indsigt og indflydelse, hvor du i høj grad vil være med til at påvirke virksomhedens strategiske retning. Du vil få en stor berøringsflade både internt i virksomheden, men i høj grad tillige med virksomhedens strategiske samarbejdspartnere.

Jobbet åbner således mulighed for, at du kan fortsætte din faglige og personlige udvikling – og ikke mindst at du kan opbygge strategisk erfaring og vigtigt netværk. Hertil kommer at virksomhedskulturen er præget af fleksible forhold og stor frihed med mulighed for at tage ansvar.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: FerritslevVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk