Compliance Engineer

Certificeringer af danske designprodukter

Nøgleposition i udviklingsafdelingen – med ansvar for typegodkendelser og certificeringer

Du bliver en del af FM Mattsson Mora Groups danske udviklingsafdeling, der udvikler og designer armaturer og brusesystemer, primært under det anerkendte Damixa brand. Produkterne udvikles med respekt for den danske designtradition og med afsæt i værdier om kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed. Du får en central rolle i afdelingen, hvor du bliver ansvarlig for typegodkendelser. I kraft af dette bliver du også en vigtig deltager i kvalitetssikringen af, at produkterne lever op til myndighedskravene.

Blandt dine typiske arbejdsopgaver er derfor:

  • Fortolkning og formidling af regler og retningslinjer ift. markedsføring af produkterne på alle salgsmarkeder

  • Gennemførelse af tryk-, støj- og flowmålinger i testlaboratoriet, samt dokumentation heraf

  • Kontakt med godkendende myndigheder i Norden og Europa

  • Sparringspartner og specialist i forhold til udvikling af nye produkter og teknologier

Med afsæt i dit materialekendskab og teknologiske løsninger - samt ikke mindst din interesse for lovgivningen, bliver du en væsentlig sparringspartner for dine kolleger i udviklingsafdelingen og resten af organisationen. Dertil vil du have dialog med mange eksterne samarbejdspartnere og myndigheder, og du vil komme til at samarbejde med kolleger med samme ansvar i FM Mattsson Mora Group, der har base i Sverige.


Teknisk velfunderet ingeniør med solidt materialekendskab

Der er flere indgange til stillingen. Vigtigst er det, at du har et indgående kendskab til materialer og i det hele taget er teknisk velfunderet. Vi forestiller os, at du er maskiningeniør med interesse i feltet mellem materialelære, reguleringsteknik, kvalitetsstyring og livscyklusanalyser, eller du har en anden længerevarende uddannelse med indsigt i metaller/plast og bæredygtighed.

Du finder det interessant at arbejde med produktgodkendelser og myndighedskontakt, og er klar på at sætte dig ind i de specifikke retningslinjer på området. Du holder overblikket over flere igangværende processer, og du går struktureret og systematisk til dine opgaver.

Som person er du udadvendt og kan administrere mange interessenter, er velformuleret og god til formidling, både internt i organisationen og eksternt til myndigheder samt andre relevante samarbejdspartnere. Du er koordinerende, løsningsorienteret og vedholdende. Du tager initiativ og er selvstændig, ligesom det falder dig naturligt at optimere processer og arbejdsgange.


Avanceret teknologi og funktionelle løsninger pakket ind i klassisk design

Du får her muligheden for at blive en del af en virksomhed med en lang tradition med produkter i klassisk dansk design og flere succeshistorier inden for teknisk nyudvikling. Du får erfarne kolleger, der brænder for deres produkter og løsninger. Du bliver specialisten inden for dit område og kommer til at præge og udvikle din stilling i takt med din faglige udvikling.

Kontakt Jesper Nielsen eller Pernille Lærke Iversen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense SVVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk