Director, Anlæg – tre afdelinger i Jylland

Spændende ledelsesopgave, der skal sikre et effektivt elnet til den grønne fremtid

Vil du stå i spidsen for 3 anlægsafdelinger for lav- og mellemspænding med mere end 100 dygtige ledere, projektledere, specialister og udførende teknikere? Vil du bidrage til den grønne omstilling med en effektiv gennemførelse af investeringer i elnettet? Kan du sammen med dit lederteam tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere i et godt arbejdsmiljø? Så, læs videre her.
 

Sæt dit præg på Danmarks grønne fremtid

Som Jyllands største netselskab har vi en række spændende udviklingsopgaver foran os, og som Director får du mulighed for, sammen med den øvrige ledergruppe i N1, at sætte rammerne for udviklingen. Vi ser ind i massive investeringer i elnettet i takt med en øget elektrificering og grøn omstilling i Danmark. Samtidig er vi i gang med at harmonisere processer, standarder og systemunderstøttelsen, som en naturlig følge af vores senest fusion, og den udvikling vil du i høj grad få mulighed for at præge.


Gør afdelingen klar til de nye udfordringer og en effektiv ’daglig drift’

Med afsæt i rammerne står du sammen med dit lederteam i spidsen for den videre udvikling og implementering, og for at alle anlægsprojekter i lav- og mellemspændings området i hele N1’s markedsområde gennemføres.

Du har det samlede ledelses- og budgetsansvar, og du får tre afdelingsledere i reference. Lederne er placeret geografisk i Esbjerg, Silkeborg og Støvring. Tilsammen leder de ca. 35 projektledere og specialister og ca. 75 teknikere. De arbejder med projektering, projektledelse, arbejdsmiljøledelse og udførelse i marken. Samtidig varetager afdelingen bygherrerollen på projekterne.

Din hverdag veksler mellem udviklings- og driftsopgaver hvor ledelse og samarbejde er helt centrale omdrejningspunkter. Du kan desuden se frem til følgende hovedopgaver:

  • Geare afdelingen til at håndtere det stigende antal projekter med høj varians i størrelse

  • Sikre at anlægsprojekterne gennemføres effektivt

  • Udvikle kompetencer i afdelingen og bidrage til at skabe stærke faglige miljøer på tværs af N1

  • Udvikle og implementere nye fælles netstandarder og processer

Hertil kommer, at du understøtter digitaliseringen af N1 på alle måder, og at du uanset opgave ikke går på kompromis med arbejdsglæde, arbejdsmiljø og sikkerhed. Du får et bredt samarbejde i organisationen, med Norlys samt med eksterne samarbejdspartnerne.


Stærk leder med erfaring fra anlægs-/infrastrukturprojekter

Det er en fordel, hvis du har en el-teknisk baggrund. Erfaring fra andre typer af anlægs-/infrastruktur projekter er også en relevant baggrund. Du kommer fra den udførende gren, og du trives i hverdagen, der er dynamisk i et miljø med projekt- og porteføljeledelse. Du har en god forretningsforståelse, og du kan se dig selv bidrage både på udviklingsdagsordenen og i hverdagen.

Afgørende er det, at du er en erfaren og stærk leder, der kan skabe resultater gennem andre. Som god ’people manager’ evner du at få alle med – også når det er svært. Du etablerer naturligt relationer og samarbejder godt på tværs - internt og eksternt. Du har formentligt undervejs suppleret din faglige baggrund med uddannelse inden for ledelse.

Medarbejderne er fordelt mellem lokationerne Esbjerg, Støvring og Silkeborg. Dit primære arbejdssted er på N1’s hovedlokation i Esbjerg, og du kommer naturligt rundt i landet til de øvrige lokationer.


Vil du være en del af fællesskabet?

Som vores nye Director får du et spændende job i en koncern med højt til loftet og mange udfordrende opgaver. Vi arbejder med værdibaseret ledelse, hvor fællesskab, ansvarlighed og nytænkning er grundelementerne i vores virksomhedskultur. Vi agerer som holdspillere, skaber løsninger til gavn for vores kunder, og opretholder et sikkert arbejdsmiljø for hinanden.

Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling højt. Vi giver udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men forventer til gengæld engagement, præstationer og vidensdeling. Hos N1 arbejder vi aktivt med værdibaseret ledelse, hvor opgaveløsninger, planlægning og ansvar i høj grad ligger hos vores medarbejdere. Det er afgørende, at du trives godt i en kultur, hvor der stilles store krav til samarbejde og ansvarlighed.


Vil du være med på holdet?

Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte Operations Vice President , Jan Østergaard, N1 på tlf.: 2176 8418 eller Partner Lene Mølholm, PeopleLink på 4236 3975. Du kan også få et indblik i N1’s strategi frem mod 2023 her

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via 'Søg stillingen'

Ansøgninger vurderes løbende og der indkaldes også løbende til samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig.Geografi: Vestjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: EsbjergVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk