Project Assistant

Komplekse procesanlæg til cirkulær udnyttelse af CO2

Projekteksekvering af modulære procesanlæg

Pentair Union Engineering udvikler og leverer procesudstyr til verdens største fødevareproducenter og industrigas-virksomheder i projektomfang op til trecifrede millionbeløb. Virksomheden er global leder indenfor CO2-anlæg, og med fokus på effektivitet og udnyttelse af tilstedeværende CO2 ressourcer - en stærk spiller indenfor bæredygtig udvikling på området. Der arbejdes med de nyeste teknologier indenfor Carbon Capture og alternativ brug af CO2, og koncernen har både ambitionen og kræfterne til at være med helt fremme.

Som Project Assistant bliver du del af det team, som især beskæftiger sig med anlæg til bryg- og softdrink segmentet. Her arbejder projektteamet parallelt med en række projekter som i Pentair Union Engineering termer er af mindre omfang – men stadig med en høj kompleksitet. Modularisering og effektiv projektgen-nemførelse er derfor et område som du kommer til at fokusere meget på. Grundet den agile måde at arbejde i denne del af organisationen, vil en del udviklings- og forprojektarbejdet, også foregå i afdelingen.

Du vil fra start naturligvis få opgaver, som giver dig mulighed for at opbygge kompetence omkring projekte-ring og opbygning af CO2 anlæg. Ligeledes vil en grundig introduktion til virksomhedens særdeles professionelle projektmodel blive en del af det fundament, som du skal bygge din karriererejse hos Pentair Union Engineering på.

Blandt de vigtigste opgaver som ligger lige for kan nævnes:

  • Deltagelse i udarbejdelse af basic design samt P&I diagrammer

  • Udarbejdelse af grundlag til produktion og montage

  • Udarbejdelse af styklister samt dimensionering og indkøb af komponenter

  • Udarbejdelse af pakkelister og koordinering af shipping

  • Udarbejdelse af tekniske manualer

  • Support til kollegerne i plant design samt til kolleger og kunder on-site i forbindelse med montage og commissioning

  • Deltagelse i det løbende arbejde med modularisering og projektoptimering

Som du ser, er der tale om en bred vifte af opgaver, som gradvis vil udvikle sig, efterhånden som du opbygger viden og erfaring. Du kan lige fra start se frem til at få en bred kontaktflade til eksperter og øvrige kolleger i Pentair Union Engineering i både ind- og udlandet, samt til kunder.


Produktionsteknolog med ambition om en karriere i projekteksekvering

Du er sikkert uddannet produktionsteknolog eller måske er du nyuddannet ingeniør. Uanset din teoretiske baggrund brænder du nu efter at sætte fart på din karriere indenfor projekteksekvering – og gerne indenfor komplekse procesanlæg. Du har en stor interesse for teknik og vil se frem til hele tiden, at skulle lære nyt indenfor et højt specialiseret område med nogle af tidens største vækstdrivere – fødevarefremstilling og energi.

Det er kendetegnende for dig, at du arbejder struktureret og detaljeorienteret, samtidig med at er du god til at se løsninger og skabe fremdrift. Du trives i et internationalt miljø, og du taler og skriver engelsk på et professionelt niveau.

Ved Pentair Union Engineering er der en åben og fri kultur, præget af godt samarbejde, fleksibilitet og hjælpsomhed. Det er derfor vigtigt, at du trives med tværfagligt og tværorganisatorisk samarbejde, men at du også kan arbejde selvstændigt og koncentreret.


Starten på en karriere som Project Engineer

Pentair Union Engineering er en virksomhed med en solid international position – og med en spændende rejse forude ift. at udvikle og anvende bæredygtige teknologier. Denne rejse kan du nu blive en del af, og du vil undervejs få mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer, så dette job blot er starten på en spændende karriere hos Pentair Uninon Engineering.

Virksomhedskulturen er stærk, hvor sammenhold og godt kollegaskab går hånd i hånd med høje ambitioner.

Du vil komme til at arbejde med førende teknologier i et professionelt projekt setup med et internationalt perspektiv.

Kontakt PeopleLinks konsulenter Jesper Nielsen på 6610 2015 eller Pernille Lærke Iversen på 2887 2115 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: FredericiaVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk