Key Account Manager

Teknisk rådgivning og salg til industrien i Europa

FJ Industries er en af landets betydende underleverandører af højt specialiserede komponenter til industrien i Europa. Virksomheden behersker flere teknologier – sintring, bearbejdning og støbning - og med produktion i Danmark, Kina og Sverige tilbyder FJ Industries et agilt og konkurrencedygtigt produktions-setup.


Udvikling af langsigtede kunderelationer

Du bliver, med reference til FJ Industries’ CCO, ansvarlig for at vedligeholde og udvikle salget til en række udvalgte segmenter og markeder, hvor virksomheden allerede har en stærk position.

Der er naturligvis tale om et kommercielt ansvar, men da salget handler om at finde løsninger, som skaber besparelser og/eller bedre tekniske løsninger i forbindelse med kundernes produkter og produktion, forventes det, at du kan indgå i en ligeværdig teknisk dialog med kunderne.

Du kommer til at drøfte projekter allerede i kundernes produktudviklingsfase, hvor din opgave er at spille FJ Industries’ kompetencer og produktions-setup på banen. Herefter vil den videre dialog veksle mellem teknisk afklaring og kommercielle forhandlinger, hvor du alt efter din erfaring og viden vil bringe dit tekniske bagland i spil.

Salgsprocessen er altid lang, og du vil i de fleste tilfælde agere som en kommerciel projektleder, hvor du rådgiver, finder løsninger, bringer eksperter sammen – og vigtigt: bærer kunderelationen og holder fokus på målet om at blive løbende komponentleverandør til kundernes slutprodukter.

Det er afgørende for din succes, at du kan opbygge relationer på flere niveauer og til flere funktioner i kundernes organisationer, og at du sammen med FJ Industries’ tekniske stab kan finde løsninger, som bringer værdi til den samlede supply chain.


Erfaring med komponent- eller OEM-salg til europæisk industri

Da et solidt teknisk fundament er en forudsætning for din gennemslagskraft, både over for kunder og internt i organisationen, vil din oplagte baggrund være en uddannelse som maskiningeniør eller værktøjsmager -suppleret med en teoretisk uddannelse på teknologniveau.

Du har sikkert tidligt valgt et spor, hvor kunder og forretningsudvikling er det primære omdrejningspunkt for din karriere. Optimalt har du allerede erfaring med komponent- eller OEM-salg til industrikunder på de store europæiske markeder, hvor innovation, kvalitet og leveringssikkerhed er i højsædet.

Du har en bred teknisk interesse, og du kan lide at sætte dig ind i kundernes produkter og produktion. Du trives samtidig med at være den, som har ansvaret for at tage - og holde - initiativet i en salgsproces med mange interessenter og lange beslutningsprocesser.

Du begår dig ubesværet på engelsk, og gerne tysk, og du trives med at rejse 50-60 dage om året.


Mulighed for at opbygge en nøgleposition

Du tilbydes her et selvstændigt ansvar i en ambitiøs og konkurrencedygtig virksomhed, hvor du vil komme til at arbejde tæt sammen med nogle af de dygtigste og mest anerkendte industrikoncerner i Europa. Du får samtidig en række meget dygtige kolleger, som vil være med til at opbygge din viden inden for FJ Industries’ kompetencer. Du vil fra starten få mulighed for at arbejde med nogle af virksomhedens vigtige kunder, og du vil på baggrund af den viden, du hermed erhverver, opbygge fundamentet for, at du kan indtage en nøgleposition i den kommercielle del af forretningen.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: FerritslevVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk