Quality Coordinator

Reklamationssupport, leverandøraudits og videreudvikling af QA værktøjer

Dan-Foam er Tempur Sealys centrale produktionsenhed til det internationale marked. Virksomheden udvikler, producerer og håndterer et enestående, men også komplekst produktprogram bestående af puder, madrasser, sengesystemer og accessories, som sælges i mere end 90 lande.


En bred vifte af kvalitetsopgaver og mulighed for at sætte dit fingeraftryk

Som Quality Coordinator bliver du en del af Operations Support og Quality Assurance teamet, hvor du sammen med dine kolleger har en central rolle i at understøtte brandet ved at sørge for, at kun absolut topkvalitetsprodukter når de bevidste forbrugere. Du får selvstændigt ansvar for din egen kategori af produkter og leverandører, hvor du står i spidsen for reklamationsbehandling, kvalitetsopfølgning og leverandøraudits. Derudover bliver det din opgave at koordinere den generelle gennemførelse af leverandøraudits og vedligeholde samt videreudvikle det eksisterende setup for kvalitetsopfølgningen. Dine hovedopgaver er at:

  • Gennemføre reklamationsbehandling og support inden for egen produkt- og leverandørkategori, herunder også opfølgning og dialog med leverandører i forbindelse med reklamationer

  • Gennemføre og følge op på leverandøraudits inden for egen kategori

  • Gennemføre kvalitetsopfølgning inden for egen kategori

  • Koordinere leverandøraudits på tværs af kategorierne

  • Vedligeholde og videreudvikle værktøjer og processer til leverandøraudits og kvalitetsopfølgning

Du får en bred kontaktflade i dagligdagen både internt og eksternt, og du kommer til at arbejde med kolleger og samarbejdspartnere med mange forskellige fagligheder – og ikke mindst får du indblik i mange facetter af QA arbejdet.

Din arbejdsplads bliver det danske hovedkontor i Aarup på Fyn, og der vil være en vis rejseaktivitet forbundet med stillingen - forventeligt 10-30 dage om året.


Brænder du for QA?

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som f.eks. P-ingeniør eller teknolog, men der kan også være andre indgange til jobbet. Det vigtigste er, at du har erfaring med de væsentlige discipliner i jobbet, og vi vægter især erfaring med gennemførelse og koordinering af leverandøraudits. Har du derudover en auditoruddannelse og erfaring med en eller flere af de relevante standarder, er det yderligere en fordel.

Det er ligeledes vigtigt, at du brænder for QA arbejdet, og at du drives af at skabe de optimale rammer for den høje kvalitet som forudsætning for at opnå succes. Du motiveres af både den gennemførende og den mere rammesættende del af jobbet, og du bidrager til både koordinering, den praktiske gennemførelse, processer og værktøjer.

Som person er du relationsskabende, veltalende, systematisk og velorganiseret. Du kombinerer et godt overblik med et godt blik for de væsentlige detaljer. Samtidig sikrer du, at dine opgaver bliver fulgt til dørs, du følger op og sikrer fremdrift. Du kommer til at operere i skiftende miljøer, og derfor er det vigtigt, at du er lyttende, god til at kommunikere - og at du kan stille krav, men også samle folk om opgaverne. Du finder naturligt de holdbare, pragmatiske løsninger.

Det er afgørende, at du taler og skriver dansk og engelsk flydende. Derudover er du stærk på IT og digitale dokumentationssystemer.


Personlig og faglig udvikling i en succesfuld, international koncern

Du får en spændende mulighed for at blive en del af en global, succesfuld virksomhed med en førende position på sit felt og stærke kvalitetsbrands. Koncernen er ambitiøs og kontinuerligt i udvikling, og du bliver en del af et veletableret og professionelt setup med engagerede og fagligt kompetente kolleger.

Du får stort ansvar, faglige udfordringer og også mange muligheder for at præge tingene. Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved ambition og højt tempo, men også godt kollegaskab og et godt humør - og ikke mindst særdeles gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på telefon 6610 2015, hvis du har brug for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning via 'Søg stillingen' hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: AarupVil du vide mere?

Nancy Lohmann
Kontakt Nancy Lohmann
Mobil: +45 53 38 41 91
E-mail: nl@peoplelink.dk