Projektingeniør

Projekteksekvering - højteknologiske procesanlæg

Fokus på teknik og interne processer

Cabinplants procesudstyr er kendetegnet ved en høj teknisk kompleksitet affødt af kundernes behov for hastighed, produktsikkerhed og stabil drift. Der er brug for innovative tekniske løsninger, og med erfaring og en komplet supply-chain med kontrol over hele værdikæden formår Cabinplant at være førende indenfor sit segment.

Som projektingeniør indgår du i projektteamet med Cabinplants projektledere, hvor du har fokus på de interne processer og understøtter gennemførelsen af kundeprojekterne fra support af salg til den endelige aflevering. Du har primært en teknisk rolle i projekterne, men er samtidig bindeleddet i overdragelser og opfølgning internt mellem mekanisk konstruktion, den el-tekniske afdeling og produktionen i Danmark og Polen.

Dine opgaver spænder bredt gennem hele projektafviklingen, bl.a. kan nævnes:

  • Deltagelse i – og i nogle tilfælde ansvar for – udformning af layout

  • Beregning af consumption

  • Gennemgang af styring

  • Deltagelse i indkøb

  • Deltagelse i engineering og design

  • Support til salg i forbindelse med tekniske løsninger og kalkulation
     

Fagligt velfunderet ingeniør og erfaring med komplekse mekaniske løsninger

Du er ingeniør, maskinmester eller tilsvarende. Du står givetvis et sted i din karriere, hvor lysten til at prøve kræfter med projektledelsesdisciplinen fylder mere og mere, men du ønsker ikke at slippe hands-on-rollen i forbindelse med layout og konstruktion af komplekst udstyr. Alternativt har du altid fundet projektlederdisciplinen motiverende, men trives ikke med det fulde kommercielle ansvar.

Uanset din baggrund og motivation, så står du stærkt på en faglig base, hvor du har arbejdet med bevægelige konstruktioner og/eller procesudstyr til industrien.

Du kendetegnes ved at være en person, der holder overblikket, har sans for detaljer, er opsøgende og samarbejdende, således at du kan imødekomme projektets deadlines og samtidig smidiggøre alle interessenters bidrag til projektet.

Du begår dig ubesværet på engelsk.
 

Udviklingsmulighed i et stærkt teknisk miljø, hvor godt arbejdsmiljø er højt prioriteret

Du tilbydes en stilling i smørhullet mellem konkrete tekniske udfordringer og projektledelsens forkromede overblik, hvor du har indflydelse og indsigt på tværs internt i et hus, der emmer af faglig kompetence og gedigne løsninger.

Hos Cabinplant bliver du en del af et velfungerende team med dygtige kolleger. Du vil opleve en varm, åben og uformel omgangstone. Præcision, pålidelighed og udvikling kendetegner Cabinplants profil og deres medarbejdere, og du kan blive en del af rejsen sammen med dem!

En af Cabinplants værdier er, at virksomhedens medarbejdere skal have det sjovt, mens de arbejder. Derfor er det alfa og omega, at du bliver glad for at være hos Cabinplant og lander på den rette hylde. Fortæl os derfor gerne i din ansøgning, hvad der gør dig glad for at gå på arbejde.

Mulighederne hos Cabinplant er mange, og du får rig mulighed for at blive udfordret og udvikle dig fagligt og personligt, samtidig med at du her får muligheden for skabe markante og synlige resultater. Naturligvis med den rette støtte og sparring fra dine kompetente kolleger, hvor du finder stor viden i kraft af høj anciennitet og stor specialistviden – alt sammen in-house.
 

Hvis du har spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte  Jesper Nielsen eller Wickie Jensen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via 'Søg stillingen' hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HaarbyVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Wickie Irene Jensen
Kontakt Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 2845 2015
E-mail: wj@peoplelink.dk


Se video