Kvalitetskoordinator

Vær med til at fastholde niveauet for fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring

Kontrol og optimering af fødevareproduktion og håndtering af fødevarer

Som kvalitetskoordinator i Løgismose bliver du en del af et fagligt stærkt kvalitetsteam, som har et fælles overordnet ansvar for at sikre, at Løgismose overholder den danske fødevarelovgivning, og at virksomheden lever op til egne høje krav og ambitioner i forhold til kvalitet og fødevaresikkerhed.

Afdelingen, som består af 3 dedikerede medarbejdere, varetager en bred vifte af opgaver relateret til fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring i forbindelse med produktion af mejeriprodukter, spreads (pesto, hummus m.m.) og færdigretter. Opgaverne spænder over blandt andet råvarekontrol, kontrol af færdigvarer, opretholdelse af certificeringer, dokumentation og vedligeholdelse af kvalitetsstyringssystemet (IFS).

Dine vigtigste opgaver er:

  • Udarbejde varedeklarationer og mærkningsopgaver

  • Aktivt bidrage til at sikre optimal adfærd i forhold til fødevaresikkerhed

  • Håndtere og følge op på afvigelses- og reklamationsbehandling

  • Udføre hygiejneinspektioner og opfølgning herpå

  • Løbende vedligeholdelse af kvalitetsstyringssystemet i henhold til IFS-standarden

  • Indgå aktivt i HACCP-teamet i forbindelse med egenkontrol og risikoanalyse

  • Rådgive og træne medarbejdere i fødevarelovgivning, hygiejne, kvalitet og fødevaresikkerhed

  • Foretage opfølgning på interne og eksterne audits

Hertil kommer de løbende ad hoc-opgaver samt inddækning i teamet ved ferieafvikling.

I rollen som kvalitetskoordinator har du en bred berøringsflade både internt og eksternt. I tæt dialog og i samarbejde med dine kolleger - og ikke mindst med kunder, leverandører, myndigheder og certificeringsvirksomheder - vil du være med til at løfte kvalitets- og fødevaresikkerhedsniveauet for virksomhedens produkter.

Kvalitetsafdelingen er placeret på produktionsenheden i Broby, hvor du primært vil arbejde fra. Som kvalitetskoordinator vil du referere til kvalitetschefen.


Erfaren kvalitetsprofil med god forståelse for fødevareproduktion

Du har allerede opbygget minimum et par års erfaring fra en lignende stilling inden for fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring, men er nu klar til at tage næste skridt i karrieren. Du kommer med en uddannelsesmæssig baggrund fra levnedsmidler - det kan eksempelvis være en professionsbachelor i ernæring og sundhed, teknolog/inspektør/tekniker i levnedsmidler eller laborant.

Det er vigtigt for din succes i rollen, at du har en god forståelse for fødevareproduktion. På baggrund af din erfaring kan du skabe overblik, ligesom du evner at sætte dig ind i produktionens procestrin og har blik for at udpege potentielle risikofaktorer fra råvare til færdigvare. Samtidigt er det afgørende, at du trives i en dynamisk hverdag med et højt tempo og stor omskiftelighed.

Idet du faciliterer træning af medarbejdere, er det vigtigt, at du er en dygtig formidler og en stærk kommunikatør - både på dansk og på engelsk. Du er vedholdende, når det kommer til at fremskaffe den fornødne information, og så er du ikke typen, der holder dig tilbage med at spørge en ekstra gang, hvis du er i tvivl om noget. Det at sikre, at den korrekte information lander hos de rigtige mennesker i rette tid, er vigtigt i denne rolle.

Løgismoses produktion i Broby er IFS-certificeret, så erfaring med dokumentation og vedligeholdelse af denne standard er en stor fordel.
 

Sæt dit præg på en spændende rolle i en virksomhed i udvikling og med ambitioner

Kulturen i Løgismose er præget af stolt håndværk, passionerede kolleger, et innovativt produktfokus, stærke værdier og store ambitioner om at frembringe kvalitetsfødevarer og -måltider til danske forbrugere.

Du træder ind i en virksomhed i hastig vækst og udvikling på alle niveauer, men du vil også opleve en virksomhed, som har kontinuerligt fokus på bæredygtighed, dyrevelfærd og medarbejdernes trivsel.

Du får en meget bred kontaktflade i og uden for virksomheden, hvor du vil møde passionerede mennesker med mange forskellige fagligheder. Du får særdeles gode muligheder for at bringe mange facetter af din faglighed i spil og være med til at udvikle rollen i takt med virksomheden.

Lyder det som en spændende karrieremulighed? Kontakt Mikkel Nielsen hos PeopleLink på 40318113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig og indkalder løbende til samtale.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: BrobyVil du vide mere?

Mikkel Nielsen
Kontakt Mikkel Nielsen
Mobil: +45 40 31 81 13
E-mail: mn@peoplelink.dk