Driftstekniker

Midt i den grønne omstilling

Som driftstekniker hos Assens Fjernvarme bliver du en del af et stærkt team, hvor I alle arbejder med at levere stabil, billig og ikke mindst grøn fjernvarme til en stor del af beboerne på Sydvestfyn.

Virksomheden har udviklet sig til at blive en lokal energivirksomhed, hvor der produceres både varme og el, og du kan se frem til at arbejde med en række teknologier lige fra et biomassefyret kraftvarmeværk til egen vindmølle, solcelleanlæg, varmepumper, vandrensning og turbinedrift.

Hele dette setup har sin styrke i at kunne indsættes, når markedssituationen er gunstig for de enkelte teknologier på baggrund af elpriser, behov for systemregulering og naturligvis det lokale vejr.

Dine opgaver spænder derfor vidt, da du kommer til at arbejde både med teknikken - drift, vedligehold og opgraderinger - og med at optimere på det lokale system, når du indsætter de forskellige teknologier.

Du får 5 kolleger i driftsteknikerteamet, hvor I har forskellig teknisk baggrund, og hvor ansvaret for den daglige styring af driften går på tur mellem jer. Du kommer derfor til at indgå i en vagtordning, hvor du en uge ad gangen har stafetten i forhold til at styre driften og dermed både dine egne og kollegernes opgaver relateret hertil. Samtidig kan du se frem til at blive involveret i nogle af de projekter, som virksomheden hele tiden sætter i søen, når forsyningsområdet udvides, eller nye teknologier implementeres.   


El-baggrund og lyst til en bred vifte af tekniske opgaver

Du har optimalt en el-teknisk baggrund som industrielektriker, automatiktekniker, stærkstrømstekniker eller måske maskinmester. Det vigtigste er, at du har en bred teknisk indsigt og interesse, og at du ikke er bange for at bevæge dig uden for dit primære fagfelt.

Du trives med at arbejde med opgaver, som den ene dag kræver din håndværksmæssige kunnen og den næste, at du sidder i kontrolrummet og styrer værket på baggrund af markedet og nøgletal i driften.

Da Assens Fjernvarme er en mindre organisation, hvor afhængigheden af hele holdet er vigtig, vil der blive lagt vægt på, at du er samarbejdsorienteret og altid er klar til at gøre dig spilbar for kolleger, som har brug for din viden eller blot for en hånd. Du har mulighed for at deltage i vagtordningen og har - eller er villig til at tage - bopæl i en afstand af ca. 15 minutter fra værket.


Ny teknologi, gode kolleger og ordnede arbejdsforhold

Du tilbydes her et alsidigt og spændende teknisk job i et forsyningsselskab, hvor du som følge af virksomhedens beslutning om at være på forkant med udviklingen i energisektoren får mulighed for at arbejde med en række forskellige teknologier. Du vil opleve sammenhold og godt kollegaskab, samtidig med at du får den fordel, der er ved at arbejde i en sektor med ordnede arbejdsforhold.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: AssensVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk