Commercial Manager

Kommercielt ansvar for en voksende portefølje af logistikcentre

Et marked i vækst og en rolle i tæt berøring med kunderne

MG Real Estate er en international ejendomsudviklings- og investeringsvirksomhed, som udvikler topmoderne og fleksible logistikcentre til udlejning. Ejendommene opføres strategisk i nærheden af de mest centrale distributions- og logistikårer i hele Europa, blandt andet for at tilgodese og servicere den hastige vækst i e-handelen og forbrugernes forventninger til mere fleksibel og hurtigere levering.

I rollen som Commercial Manager har du det kommercielle ansvar for hele MG Real Estates støt voksende portefølje af logistikejendomme i Danmark. Det er dit ansvar at lede og administrere alle kommercielle aspekter i forbindelse med udlejning og varetage dialogen med de relevante interessenter, herunder kunder, mæglere, dine kolleger i projektledelsesteamet samt leverandører og samarbejdspartnere.

Dine primære opgaver omfatter bl.a.:

  • aktivt og kontinuerligt at afdække og opsøge potentielle kundeemner og forretningsmuligheder

  • at spotte tendenser i markedet og reagere på de stadigt skiftende behov i sektoren og hos kunderne

  • at sikre en gnidningsfri indgåelse af aftaler med skarpt øje for deadlines

  • at omsætte din kundes behov og ønsker til en bæredygtig og fremtidssikret løsning

  • at indtage rollen som rådgiver og primær kontaktperson for kunden og diverse underleverandører

  • at være bindeleddet mellem kunden, projektlederteamet med det byggetekniske ansvar og diverse underleverandører

Dit primære arbejdssted vil være på kontoret i Carlsberg Byen, hvor også flere af dine danske og nordiske kolleger arbejder ud fra. Ligeledes kan du forvente løbende at skulle deltage i møder og fremvisninger rundt om i hele landet, hvor logistikcentrene er placeret.
 

Forretningsdrevet relationsskaber med solid erfaring fra ejendomsbranchen

Du har allerede indhentet erfaring fra ejendomsbranchen i en lignende kommerciel rolle og har, som følge af din funktion, fået opbygget et stærkt netværk. Du har været aktivt udførende i forbindelse med udlejning, salg, rådgivning og/eller vurdering af erhvervsejendomme – og har du erfaring med logistikejendomme, vil det være en stor fordel. Dit uddannelsesmæssige fundament kan være erhvervsmægler, cand.merc., HD eller lignende.

Du er stærk til at skabe langsigtede relationer på alle niveauer. Din gennemslagskraft er stor, og du præsenterer budskaber på en professionel og overbevisende facon i både skrift og tale – og på såvel dansk som engelsk. Du er løsningsorienteret i din tilgang til kunderne og motiveres af at finde de helt rigtige løsninger på selv de mest komplekse forespørgsler.

Du har en udpræget forretningsforståelse, og du evner at sætte dig ind i kundens kerneforretning og behov, og så har du et godt øje for at udpege nye vækstområder. Du er drevet af udvikling og entreprenørskab og har en stærk vindermentalitet, som du omsætter til fordele i et konkurrencepræget marked. Tiltrækkes du af at være en del af en kultur, hvor det at være ambitiøs og handlekraftig ses som en styrke, vil du trives godt i MG Real Estate.
 

Bæredygtige ejendomme i en internationalt forankret virksomhed i vækst

Du får mulighed for at arbejde i en international virksomhed med mere end 20 års erfaring i højhastigheds-udvikling af store ejendomme. Med et fokus på bæredygtighed som en af organisationens centrale søjler, tager MG Real Estate ansvar i udviklingen af et grønnere samfund for fremtidige generationer. Du er, med andre ord, med til at sætte barren højt for at reducere et miljømæssigt aftryk.

Du bliver en del af en virksomhed i vækst, og i kombinationen med et marked med stor efterspørgsel og en klar ambition om at udvide i de nordiske lande er der særdeles gode muligheder for, at du kan udvikle dig i takt med virksomheden.

Lyder dette som dit næste karriereskridt? Så kontakt Mikkel Nielsen hos PeopleLink på tlf. 4031 8113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale.Geografi: Hovedstadsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: KøbenhavnVil du vide mere?

Mikkel Nielsen
Kontakt Mikkel Nielsen
Mobil: +45 40 31 81 13
E-mail: mn@peoplelink.dk